Nove pametne ure Huawei Watch 3

CITYLIFE 07.06.2021
huawei ura

Poleg profesionalnih funkcij beleženja telesne dejavnosti in zdravja ter izjemno dolge avtonomije baterije, imajo pametne ure serije Huawei Watch 3 visoko natančno tipalo za merjenje temperature kože. Posledično z novimi funkcijami, kot sta zaznavanje umivanja rok in padcev, bosta novi pametni uri pomagali spremljati napredek v telesni pripravljenosti in zdravstveno stanje na podlagi znanstvenih rešitev. 

»Popolnoma nove pametne ure Huawei Watch 3 poganja operacijski sistem HarmonyOS 2, zato so neodvisne, pametne in zmogljive kot pametni telefoni. Zasnovane so, da naredijo uporabnikovo življenje bolj priročno,« je povedal Kevin Ko, operativni direktor Huawei Consumer BG. »Spremljanje zdravja in telesne pripravljenosti je bilo vedno ena od glavnih prednosti naših nosljivih naprav. Tokrat vključujemo zmožnost zaznavanja temperature kože, umivanja rok in padcev, s čimer uporabnikom nudimo celovitejši nabor funkcij za boljše nadzorovanje zdravja.« Na novo definirana estetika pametnih ur

Serija Huawei Watch 3 vzpostavlja ravnovesje med estetiko pametnih in klasičnih ur. Ohišje iz poliranega nerjavečega jekla zaokrožujeta zakrivljeno 3D-steklo in velik zaslon, ki predstavlja vrhunec elegantnega oblikovanja. Kot prve pametne ure Huawei vključujejo 3D-vrtljivo krono, ki ponuja taktilne povratne informacije. Zahvaljujoč visoko natančnemu prepoznavanju premika prstov lahko na zaslonu povečate ali pomanjšate sliko ali se natančno premikate med menijskimi možnostmi. Operacijski sistem Harmony OS 2 nudi tudi popolnoma nov uporabniški vmesnik z mrežnim prikazom nameščenih aplikacij, kar zagotavlja bolj gladko in intuitivno uporabniško izkušnjo. 

Nova serija pametnih ur uvaja številčnejši nabor digitalnih številčnic in paščkov za večje možnosti prilagajanja željam uporabnika. S številnimi inovativnimi in zanimivimi temami, zaslon ure lažje prilagajate izbranemu paščku iz najlona, usnja, nerjavečega jekla ali titana in tako ustvarite popoln dodatek k vsakemu modnemu slogu. 

Neodvisna in inteligentna 

Pametne ure serije Huawei Watch 3 podpirajo samostojno povezljivost. Z aktiviranjem storitve eSIM na svojih pametnih telefonih lahko delite telefonsko številko in prek nje naročniški paket med pametnim telefonom in uro. Poleg tega lahko odgovorite na dohodne klice storitve MeeTime. Med potovanjem postanejo pametne ure Huawei Watch 3 osebni digitalni pomočnik sposoben prikazati številne, s potovanjem povezane informacije.

Na Huaweievih pametnih urah je nameščena tudi trgovina AppGallery, prek katere dostopate do aplikacij drugih ponudnikov. 

Izjemna avtonomija baterije

Nove pametne ure nudijo več kot 100 načinov spremljanja športnih dejavnosti in vadb, tipalo temperature kože[4], zaznavo padca in klica v sili ter celovite funkcije za spremljanje zdravja, vključno s spremljanjem srčnega utripa, spanja, stresa, SpO2 in krvnega tlaka. S tem omogočajo, da ste na tekočem s telesno pripravljenostjo in zdravstvenim stanjem. Huawei se zaveda pomena zaupnosti podatkov, ki jih zbira ura, zato nudi celovito zaščito zasebnosti. Preden se katerikoli podatki zabeležijo, mora uporabnik podati izrecno soglasje. Hkrati šifriranje podatkov med prenosom zagotavlja varnost, da podatki ne bodo prišli v napačne roke, tako da lahko brezskrbno uživate v uporabi zdravstvenih in vadbenih funkcij.

Pametna ura Huawei Watch 3 Pro zagotavlja izjemno avtonomijo baterije[5] – do 5 dni v pametnem načinu in do 21 dni v izredno dolgem načinu delovanja. Baterija modela Watch 3 pa v prvem zagotavlja delovanje do 3 in v drugem načinu do 14 dni. Pametna ura Huawei Watch 3 je na voljo v različicah Active, Classic in Elite, Huawei Watch 3 Pro pa v Classic in Elite.

Huawei predstavil tudi nove brezžične slušalke in velike zaslone

Poleg ur Watch 3 je Huawei na včerajšnjem dogodku predstavil še brezžične slušalke FreeBuds 4, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad, ki obsega modele MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in MatePad 11, računalniška monitorja MateView in MateView GT ter vse skupaj zaokrožil z operacijskim sistemom HarmonyOS.

Slušalke FreeBuds 4 predstavljajo nov doprinos številčni družini brezžičnih slušalk in so še en prikaz sposobnosti odlične tehnologije aktivnega odpravljanja hrupa (ANC), ki jo je Huawei predstavil že v prejšnjih generacijah svojih slušalk. Z drugo generacijo tehnologije aktivnega dušenja hrupa, kakovostnim zvokom visoke ločljivosti in inteligentno povezljivostjo, pa nove slušalke dvigujejo zvočno izkušnjo na popolnoma novo raven.

Tablični računalniki MatePad Pro navdušijo z izjemnim zaslonom in brezšivnim povezovanjem s pametnimi telefoni in računalniki, kar dvigne raven produktivnosti in spodbudi kreativno izražanje. Zaslona MateView in MateView GT pa navdušita z izjemno čisto in barvito sliko, svetilnostjo in frekvenco osveževanja.

  • Digitalne številčnice za posamezne modele pametnih ur serije Watch 3 se lahko razlikujejo.
  • Storitev MeeTime je na voljo v Nemčiji, Franciji, Španiji, Singapurju, Maleziji, Tajski, Filipinih, Indoneziji, Saudovi Arabiji, Južni Afriki in na Poljskem.
  • Funkcije zagotavljajo aplikacije drugih razvijalcev. Razpoložljivost je zato odvisna od države.
  • Podprto po nadgradnji (OTA). Funkcija ni zasnovana kot medicinski pripomoček in ni namenjena diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Podatki in meritve so zato primerni le za osebno rabo.
  • Podatki pridobljeni v laboratoriju Huawei. Dejanska uporaba je lahko drugačna, glede na razlike v izdelkih, navadah uporabnika in okoljih.

Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča