Samsung razkril nov prepogljivi telefon Galaxy Z Flip

Anja Mrevlje 13.02.2020
Samsung Galaxy Z Flip

Galaxy Fold je odprl novo kategorijo pametnih telefonov, ki vodi v prepogljivo dobo. Pridružil se mu je prepogljivi Galaxy Z Flip, ki je narejen iz prvovrstnega zložljivega stekla, dobesedno prepogiba zakone fizike in ima 17,01-centimetrski (6,7-palčni) brezkončni prepogljivi zaslon, ki se zloži v elegantno in kompaktno obliko, ki se prilega vaši dlani. Galaxy Z Flip ima inovativen tečaj in izjemen uporabniški vmesnik, ki nudi številne prostoročne načine za zajem posnetkov, skupno rabo in uživanje v vsebinah. 


Moda v kombinaciji s tehnologijo

Galaxy Z Flip je zasnovan za lažjo prenosljivost. Prepogne se v velikost denarnice, tako da ga lahko enostavno namestimo v žep ali torbo. Ko je zaprt, je elegantna in kompaktna naprava v velikosti dlani. 

Prvi prepogljivi stekleni zaslon na svetu – Galaxy Z Flip ima brezkončni prepogljivi zaslon s Samsung prepogljivim ultra tankim steklom (UTG), zaradi česar je Galaxy Z Flip še elegantnejši in nudi izjemen občutek pri dotiku. Zaslon ima razmerje stranic 21,9:9, poseben izrez za prepogibanje pa zagotavlja, da na zaslonu ni motenj.

Tečaj, ki ga vključuje Galaxy Z Flip je podprt je z dvojnim CAM mehanizmom, ki zagotavlja, da je sam tečaj majhen in prepogibanje poteka gladko. Galaxy Z Flip je lahko odprt pod različnimi koti, kot to na primer omogoča zaslon prenosnika. 

Galaxy Z Flip ima vrhunsko kamero, ki nam omogoča, da na poti zajamemo več - od skupinskih posnetkov s prijatelji do živih nočnih prizorov. Posnamemo lahko čudovite vsebine za družbena omrežja iz najboljšega kota kar prostoročno, brez stativa. Preprosto odpremo prepogljivi telefon in ga postavimo na mizo. Ali pa ga uporabimo prepognjenega za selfie. 

Dostopnost

Galaxy Z Flip bo na voljo od 28. februarja 2020 v zrcalno vijolični in zrcalno črni barvi na 12 trgih, vključno z ZDA in Korejo. 

Več na: samsung.com

Fotogalerija

Samsung Galaxy Z Flip Samsung Galaxy Z Flip Samsung Galaxy Z Flip Samsung Galaxy Z Flip Samsung Galaxy Z Flip Samsung Galaxy Z Flip Samsung Galaxy Z Flip Samsung Galaxy Z Flip

Izbor urednika