Znamka s.Oliver bo oblekla slovensko moško nogometno reprezentanco za nastop na UEFA 2024

CITYLIFE 17.04.2024
s oliver-moški

Nogomet resnično zaseda prestol najbolj priljubljenega športa na svetu, kjer velika tekmovanja, kot je evropsko prvenstvo, prinašajo občutek praznovanja in združujejo ljudi iz vseh koncev sveta. Nogometaši so postali ikone stila, ki jih modni oblikovalci in blagovne znamke želijo obleči, kar kaže na tesno prepletenost športa in mode. Znamka s.Oliver je prepoznala to sinergijo in se zavezala k oblikovanju oblačil, ki nogometašem ne zagotavljajo le elegantnega videza, ampak tudi udobje, ki je ključno za njihovo dobro počutje. 

»Obleči nacionalno nogometno reprezentanco je za naše podjetje velika čast. S tem partnerstvom s.Oliver izkazuje podporo in zaupanje v uspeh slovenske reprezentance, hkrati pa se povezuje z vrednotami športa, kot so ekipni duh, strast in odličnost.« je povedal Marko Arsenovič, generalni direktor podjetja s.Oliver Slovenija.s oliver-moškiMOŠKA OBLEKA JOGG SUIT  - NEPREMAGLJIVO UDOBJE

Reprezentanca bo oblečena v model moške obleke Jogg suit s.Oliver Black Label. Ta obleka je odličen primer, kako lahko sodobna moška moda združi funkcionalnost in stil. Ta pristop odraža sodobne modne trende, hkrati pa poudarja pomen samozavesti in udobja, ki ga športniki potrebujejo. Ime je obleka dobila zaradi materiala, ki spominja na športne trenirke. Elastičen jersey doda klasični moški obleki udobje, kroj pa eleganco. 

V snemanju kampanje so sodelovali naslednji igralci: Jaka Bijol, Miha Blažič, Sandi Lovrić, Žan Celar in Petar Stojanović.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča