jysk-nova-kolekcija-jesenzima-5

Čarobnost v vaš dom prinašata navdihujoča jesenska paleta barv in črtasti detajli

Helena Peterlin 28.08.2023

Do vrnitve k obveznostim in razgibanemu delovnemu ritmu, ki ga prinaša jesen, je ostalo še malo časa, zato je avgust idealen čas za prenovo notranjosti in tople spremembe v domu. Čeprav obdobje, ki je pred nami, prinaša turobne in hladnejše dni, bodo detajli, kot sta nova okrasna blazina ali mehka topla odeja, prinesli toplo in prijetno vzdušje. Za dobrodošlico jesenskim dnevom je podjetje JYSK najavilo novo kolekcijo dekoracij v barvah, ki vas bodo spodbudile da se veselite prihajajočega hladnejšega obdobja v vašem ambientu.

jysk nova kolekcija jesenzima 3jysk nova kolekcija jesenzima 4

Ena najlepših stvari v jesenskem času je, da se pokrijete z mehko odejo in uživate v svojem najljubšem filmu, nadaljevanki ali knjigi. To vzdušje bo postalo še bolj čarobno z dodatkom udobnih preprog in blazin. Nova kolekcija prinaša paleto sončnih in zemeljskih odtenkov, namenjenih dvigu razpoloženja, z dodatkom umirjenih barv, kot sta topla rjava in bež.  Zvezde nove kolekcije so naravni materiali, ki bodo poskrbeli, da bo dom napolnjen z udobjem in sproščenim vzdušjem.

jysk nova kolekcija jesenzima 6

JYSK-ova kolekcija ni le zbirka izdelkov – je potovanje do udobja, ki ga navdihuje skandinavski koncept "hygge". Prenesite to filozofijo udobja v svoj dom z le nekaj skrbno izbranimi kosi, kot sta na primer blazina s črtami in odeja z očarljivimi resicami.

Črtasti vzorci so postali pravi trend in novi "must have" detajl. V novi kolekciji so prisotni na vsakem koraku – od materialov, do tkanja blazin in preprog, do drugih majhnih okrasnih predmetov, kot so vaze. Zahvaljujoč paleti zemeljskih barv, ki se idealno dopolnjujejo z nežnimi toni nebesno modre barve, se ti izdelki zlahka zlijejo z drugimi dekoracijami in ustvarijo vaš lasten, topel kotiček za sprostitev in uživanje.

jysk nova kolekcija jesenzima 1jysk nova kolekcija jesenzima 2

Za več informacij o novi JYSK-ovi kolekciji obiščite JYSK.si.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika