JYSK Nordic Mood kolekcija prinaša upanje za prihodnost

Helena Peterlin 02.03.2022
nordic-mood-6

Zabava je v ženstvenih barvah in je prisotna skozi nekaj elementov te kolekcije, kot je recimo vaza iz ročno pihanega stekla, katere pastelne barve se prepletajo, zato je vsak primerek edinstven. Šopku pisanega umetnega cvetja, omarici zanimivega in nekoliko retro dizajna, keramičnemu svečniku.


»V tej kolekciji Nordic Mood smo poudarili barve, predvsem pastelne in rdeče odtenke, ki kolekciji dajejo ženstven izraz. Barve prinašajo veselje v naš dom, kar potrebujemo po dolgem in temnem zimskem obdobju, v katerem je negotovost zaznamovala življenja mnogih ljudi,« pravi Tina Nymann, nabavnica v JYSK-u.


Ženstvenost je vidna tudi v mehkem tekstilu. Blazine z zanimivo teksturo in resicami spominjajo na pisano pomlad ter vabijo k eksperimentiranju z barvami.


Močne barve preprostih izdelkov
Čeprav so za kolekcijo značilne močne barve, je poudarek še vedno na klasičnem skandinavskem dizajnu, doseženim z minimalističnim videzom.


»Kolekcijo zaznamuje barvit, a hkrati preprost dizajn. Našo orhidejo na primer navdihujejo močne barve in spokojnost japonskega vrta. Cvet je najlepši, ko stoji sam v vazi v vsej svoji preprostosti,« pravi Tina Nymann.


Nova kolekcija Nordic Mood je naprodaj v vseh trgovinah JYSK in na JYSK.si.

 

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča