Trendi notranjega oblikovanja, ki bodo vsak prostor spremenili v Instagrambilen

Klavdija Rupar 30.08.2021
hminterier

Letošnji trendi notranjega oblikovanja gredo v smeri udobja in barvitosti. Glede na to, da še vedno večino časa preživimo doma pa si predvsem želimo, da naš dom izžareva srečo in spokojnost. Ne glede na to, ali ste bolj ljubitelji vintidž ali moderne atmosfere, za vas smo pripravili nekaj predlogov, med katerimi boste zagotovo našli nekaj zase.

Vintidž starine in porcelan

V tej pandemiji si v svojem domu želimo predvsem veliko udobja. Zato vam priporočamo, da vanj prinesete vintidž starine in porcelan, s katerimi boste dosegli šik videz naših babic in prababic.

Foto: pexels

Tapete z rožami

Tapete z rožami so še ena od stopničk do šik videza naših babic. Izbirate lahko med bolj divjimi barvami in velikimi rožami ali pa se odločite za bolj umirjene in manjše cvetke. S tem boste v svoj prostor in svoje življenje dodali nekaj barve, kar vas bo takoj spravilo v boljšo voljo.

Ratan

Dekor, za katerega inspiracijo iščemo v naravi, ne gre nikoli iz mode. Ratan namreč ustvari umirjeno in strukturirano atmosfero, ki je več kot primerna za vse, ki si želijo čim več narave v svojem domu.

Foto: pexels

Rastline

Z rastlinami boste v svoj dom dodali naravo. Poleg tega vam bodo pomagale tudi izboljšati produktivnost in srečo, obenem pa vam tudi pomagale pri mentalnem zdravju.

Foto: pexels

Rožnata kopalnica

Kopalnice so ponavadi v bolj umrijenih barvah, ampak kaj če bi za spremembo celotno oblekli v roza barvo? Ne le ploščic, ampak tudi stranišče, umivalnik in celotno pohištvo. Izberite bolj sofisticiran odtenek in svoji kopalnici dodajte barvo.

Zavite sveče

Sveče so vedno moderne, a tokrat so najbolj moderne zavite. Lahko jih kupite ali pa jih ustvarite sami. 

Foto: pexels

Ogledala v obliki oblakov

Ogledala v obliki oblakov niso le zanimive oblike, ampak predstavljajo tudi vašo inspiracijo in sanje. Vsakič, ko se boste pogledali vanje, boste pomislili, kaj vse lahko dosežete.

Vir: Brit.co

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča