4 aplikacije za dekoracijo doma

Gabrijela Vrbnjak 12.04.2019
kam-idris-hqhx3lbn18-unsplash

Da odločanje o tem, kateri naslonjač izbrati in katera barva bi se najlepše podala k pohištvu v stanovanju, ne bo več tako težavno, so tukaj zvesti pomočniki - aplikacije

Tukaj je seznam 4 aplikacij za pomoč pri opremljanju doma, ki nam bodo pomagale priti do končnega izdelka, doma, na katerega bomo lahko ponosni.

Foto: Houzz

Houzz

Nova funkcija v aplikaciji Houzz omogoča, da preizkusimo, kako bi izgledali izdelki v našem domu, še preden jih kupimo. V trgovini znotraj aplikacije lahko poiščemo več kot 300 artiklov, izberemo "3D pogled v moji sobi" in na fotografiji našega prostora se bo pojavila 3D različica izdelka. Sedaj nam nikoli več ne bo več potrebno obžalovati zgrešenih nakupov.
itunes.apple.com/houzz

foto: Color911

Color911

Aplikacija Color911 ima na stotine barvnih palet, izbranih iz strani svetovalcev za barve, lahko pa tudi sami ustvarimo palete po meri. Če nismo prepričani, katere blazine se najbolje podajo z našim novim kavčem, si lahko naložimo tudi fotografijo elementa ali sobe, aplikacija pa bo prepoznala dodatne primerne barve.
itunes.apple.com/color911

Photo Measures

Ko nakupujemo pohištvo, pogosto pred odhodom v trgovino vse meritve prostorov zapišemo na list papirja ali v beležke na telefonu ter si približno poskušamo vizualizirati, kako bi vse skupaj izgledalo. Da bi se temu izognili, lahko prenesemo aplikacijo Photo Measures. Aplikacija omogoča, da narišemo vse dimenzije sten in talnih oblog kar neposredno na sliko naše sobe.
play.google.com/photo-measures
itunes.apple.com/photo-measures

foto: Havenly

Havenly

Havenly predstavlja aplikacijo za notranjo oblikovanje, zaradi česar je proces prenavljanja in opremljanja našega doma še lažji. Preprosto lahko brezplačno klepetamo z lastnim notranjim oblikovalcem, naložimo fotografije našega doma in dobimo strokovne nasvete.
itunes.apple.com/havenly

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča