Kaj podariti za Valentinovo in 8. marec?

Helena Peterlin 13.02.2024
cacharel-yes-i-am-bloom-up5

Yes I Am Bloom Up!, francoske blagovne znamke Cacharel, ki velja za zvesto spremljevalko žensk v vseh življenjskih obdobjih, je očarljiva dišava, ki osvoji in izvablja nasmehe s svojim cvetno-sadnim-ambrastim vonjem, neustavljivo kombinacijo rdečih jagod, rdeče potonike in sandalovine, ki se ji ni moč upreti. V ikonični stekleniči rdečila za ustnice. In z inspirativnim obrazom kampanje: Skai Jackson, ki je verjetno medijem ni potrebno posebej predstavljati. Številke njenih sledilcev se merijo v milijonih ...

cacharel yes i am bloom up3

Vonj za dobro počutje

Sinonim za mladost in svobodo je Cacharel že od leta 1978 zvesti sopotnik mladih žensk v različnih obdobijh življenja: Anaïs Anaïs – prvi vonj deklic, Amor Amor – deklaracija prve ljubezni ... 

Z dišavo Yes I Am, predstavljeno leta 2018, Cacharel pozdravlja novo neodvisnost mlade ženske. Yes I Am je samopotrditev, je izražanje lastne identitete, je pozitivna energija. Ženstvenost, ki zasleduje in uresničuje zadane cilje s pomočjo pozitivnosti in dobre energije. 

Sedaj je čas za nov poživljajoč zasuk: Yes I Am Bloom Up! zadnja dišava, ki poka od veselja in sreče. Je povabilo h koraku naprej, k nadaljevanju zgodbe o neodvisnosti in uresničevanju ciljev. Yes I Am Bloom Up! pravzaprav vpije “da”.

Yes I Am Bloom Up! podarja izvirni začinjeni dišavi vesel in optimističen podpis, poln svežine in sijaja. Je bleščeč vonj, s kontrastnimi cvetnimi in sadnimi notami, ki izvabijo nasmeh, ki se mu ni moč upreti! 

cacharel yes i am bloom up4

Dišava je delo master parfumerjev Honorine Blanc in Alexis-a Grugeon-a, ki ohranjata podpis in mu dodajata peneč zasuk za dobro počutje in pozitivne vibracije. Yes I Am Bloom Up! osvoji z energijskimi in osvežujočimi notami rdečih jagod in super esenco zelene mandarine, ki se pomešajo s cvetno sredino rdeče potonike in sončnega cveta pomaranče, ter se zaključijo z notami ugodja: benzoin in esenca sandalovine. 

cacharel yes i am bloom up1

Dišava Yes I Am Bloom Up! je kot nalašč za praznike, ki prihajajo... za praznik zaljubljenih, za praznik vseh žensk, ... je dišava, ki je namenjena vsem, saj je preplavljena s srečo, pozitivno energijo in dobrim počutjem.

cacharel yes i am bloom up

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča