Znana ameriška pevka Billie Eilish predstavila svojo prvo dišavo

Helena Peterlin 08.06.2022
billie-eilisheilish-1.jpeg

Billie Eilish, večkratna dobitnica grammyja in najmlajša pevka v zgodovini, ki je odpela nosilno pesem za film Jamesa Bonda, je bila vse življenje obsedena z dišavami ... od navdušenja nad parfumskimi stekleničkami kot otrok do zbiranja na stotine dišav, ko je potovala po svetu. Da bi oživela svojo prvo značilno dišavo, je bila intimno vključena v vsak korak procesa in imela popoln kreativni nadzor – od kreativne vizije do oblikovanja steklenice, embalaže, kampanje in seveda samega vonja


"Želela sem, da bi bil kot topel objem. Kot je občutek, ko čutiš, kako teče kri v telesu. To je vonj, ki sem ga lovila leta in leta. To je moj najljubši vonj na svetu.” je izjavila Billie Eilish.

EILISH je neverjeten jantarni gurman, ki pritegne s svojim toplim, prijetnim vonjem, ki daje občutek doma, ne glede na to, kje ste. Dišava opisuje note sladkih cvetov s poudarkom na sočni mandarini in rdečih jagodah. Srce dišave so blage začimbe, bogat kakav in kremasta vanilja. Njegova osnova je topel mošus, zrna tonke in elegantne lesne note. Steklenička je navdihnjena z Billiejinimi najljubšimi deli telesa: prsnim košem, vratom in ključnico ter je pozlačena s čudovitim jantarnim-bronom. 


“Billie Eilish je edinstven talent in glas generacije. V vsem, kar počne, ima vizijo biti edinstvna, provokativna in pristna. Sodelovanje z Billie je bilo za Parlux naravno ravno zato, ker lahko vizijo oživimo kot nihče drug, in ker smo bili navdušeni, da bomo delali na tem projektu.“ je povedala Lori Singer, predsednica Parlux Ltd, mednarodnega proizvajalca in distributerja prestižnih, dizajnerskih, lifestyle dišav in dišav slavnih v sodelovanju z Give Back Beauty kot ekskluzivnim distributerjem v Evropi.

EILISH ni testiran na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora, narejen je iz čistih sestavin in je v skladu s standardi Douglas Clean Beauty.


Do zdaj je bil EILISH na voljo za nakup izključno v ZDA prek lastne spletne trgovine billieeilishfragrances.com. Po evropskih lansiranjih znanih blagovnih znamk je Douglas edini pooblaščeni zastopnik izdelkov Give Back Beauty, s čimer izpostavlja še en izdelek slavne znamke in zastopa EILISH v spletnih trgovinah Douglas in številnih parfumerijah po Evropi


»Billie Eilish se že v 20. letu lahko pohvali z obsežnim glasbenim opusom, ki izžareva dobre vibracije. Pesmi so poetične in postavljajo standarde v sodobni pop kulturi. Veseli smo, da imamo priložnost promovirati širitev znamke na evropski trg tako, da svojim oboževalcem po vsej Evropi omogočimo prvi vonj tega izjemnega talenta. Predstavitev dišave EILISH je ena naših najpomembnejših lansiranj v letu 2022 za mlade in digitalno občinstvo. Po našem strateškem programu #FORWARDBEAUTY.Digital.First. dišave distribuiramo v naših spletnih trgovinah DOUGLAS in v velikem številu lokalnih poslovalnic v številnih evropskih državah. V Nemčiji bo EILISH na voljo celo v vsaki parfumeriji,« je povedala Tina Müller, izvršna direktorica podjetja Douglas.

Nova dišava Billie Eilish je na douglas.si na voljo od 1. junija 2022.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča