Navdih za jesensko ureditev doma

Helena Peterlin 22.09.2022
jysk4

V jesenskih dneh ni lepšega od uživanja s svojimi najdražjimi v prijetnem in toplem domu, kjer lahko že minimalne spremembe v notranjosti dopolnijo doživetje celotnega vzdušja. Tu je nekaj idej, ki vas lahko navdihnejo, da z le nekaj cenovno ugodnih jesenskih detajlov in dekoracij svoj dom spremenite v jesensko oazo.


JYSK je svoji ponudbi dodal različne unikatne posode, s katerimi bo vsaka jedilnica postala priljubljen kraj za druženje ob obroku z družino ali s prijatelji ob skodelici tople kave ali čaja.

To vzdušje bo dopolnila ena od novosti v seriji - skodelice ovalne oblike iz glaziranega kamna, idealne za pitje toplega napitka v deževnih jesenskih dneh. Skodelice lahko kombinirate s krožniki in kozarci iz barvnega stekla, ki se bodo odlično ujemali in bodo novi hit detajl v vašem domu.


 »V letošnji sezoni smo naši ponudbi dodali veliko unikatnih posod. Ena izmed njih je ovalna skodelica SVERRE, izdelana iz glaziranega kamna. Skodelico kombinirajte s krožniki FERDUS in kozarci iz barvnega stekla SIGBERT, ki se popolnoma prilegajo in okrasijo mizo, ki bo navdušila,« je razkrila Tina Nymann, nabavnica v JYSK-u.


»Skodelice SVERRE so kot nalašč za veliko porcijo jesenskega čaja ali kave, vedno pa jih lahko postavite na odprto polico kot priročen okrasni detajl, ki je vedno pri roki.«

Jesen poleg dežnih oblakov prinaša tudi krajše dneve, zato je prijetna osvetlitev nekaj, kar potrebuje vsak dom.


»V naši ponudbi je tudi veliko novih svetilk, ki bodo ogrele notranjost in popestrile jesenske večere. Osnova svetilk je izdelana iz toniranega stekla, bambusa ali lana. Enostavnost barv in dizajn se dobro ujemata. Skandinavski dizajn in mehka, topla svetloba omogočata, da osvetlitev postavimo tja, kjer želimo ustvariti prijetno vzdušje. Svetilke postavite na police, mizo ali nočno omarico v spalnici in ugasnite veliko razsvetljavo v prostoru.«


Še posebej dobra rešitev je cenovno ugodna, prenosna, baterijska svetilka HOLGER iz stekla v opečnati barvi, ki bo poskrbela, da bo vaš dom še posebej prijeten.


Več na jysk.si

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča