House of Gucci x Citylife Premiera

Premiera leta: Citylife x House of Gucci

CITYLIFE 26.11.2021

Večerne premiere filma, ki govori o vzponu in padcu modne hiše Gucci, se je udeležilo preko 150 vabljenih gostov, med katerimi smo lahko opazili mnoga znana imena iz sveta mode, gospodarstva in družabnega življenja. Pred začetkom projekcije ja obiskovalce nagovoril veleposlanik Italije v Sloveniji, gospod Carlo Campanille, ki je »iz prve roke« lahko povedal več o tistih časih v Italiji, in pa tudi o pomenu mode v Italijiter vplivu industrije italijanske mode v svetu.  

Veleposlanik Italije v Sloveniji, gospod Carlo Campanille z ženo Marcello. Špela Kastelic, Nika Čukur, Andreja Medvedič, Pika Zrim, Katarina BenčekSonja Erčulj (Puklavec Family Wines) s prijateljicoKatarina Benček in Marko PavlovičNika Čukur in David Hojnik Neva Virant in Maša Florjančič ( 2nd chance)Tamara Djordjič in Andreja Medvedič ( Sense) Dekleta iz podjetja Proevent: Tamara Fišter, Vanja Sitar, Melita Remškar, Marša Tavčar in Lara PetkovšekLana Švab ( LifeClass) si je film ogledala z mamo. Žal zaradi ukrepov druženje in pogostitev ni bila možna, so se pa gostje vsekakor razveselili darilnih vrečk z bogato vsebino pokroviteljev.

Pokrovitelji darilne vrečke: Voda San Pelegrino, Čokoladni bonboni Bacci, Muškatna Penina Jeruzalem Ormož, Čips San Carlo, darilni bon Optike Ghetaldus in revija Active Beauty DM.Ekipa Citylife: Klavdija Zrim, Martina Kermavner, Helena Peterlin, Pika in Janko Zrim


Kako se je odvila resnična zgodba o modnih ambicijah, vplivu, pohlepu, izdaji in na koncu tudi umoru, si lahko že ogledamo na velikih platnih v vseh kinih od četrtka, 25. novembra 2021.

Foto: Črt Piksi

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča