To so filmi, ki pomirjajo

Gabrijela Vrbnjak 08.05.2020
foto: Pexels

Ljubezen, ločitev in nekaj vmes (It’s complicated)

Meryl Streep (Jane Adler) se skupaj s Steve Martinom (Adam Schaffer) in Alec Baldwinom (Jake Adler) znajde v zapletenem odnosu. Ko se z bivšim možem udeležita podelitve diplome sina, ponovno preskoči iskrica v njunem odnosu, a stvar ni tako preprosta, saj sta ločena - on pa ponovno poročen. Romantika, drama in smeh zagotovljeni.

Plus One

Večno in dolgo samska prijatelja Ben (Jack Quaid) in Alice (Maya Erskine) zato, da bi preživela poletje porok - skleneta, da bosta plus ena - drug drugemu spremljevalca na porokah, na katere sta povabljena.

Počitnice (The Holiday)

Kate Winslet in Cameron Diaz v romantični komediji Počitnice igrata ženski, ki zamenjata hiši in okolje - vsaka na svojem koncu sreča tudi lokalce in se nepričakovano zaljubi.


Lady Bird

Srednješolci, ki se iščejo, v filmu Lady Bird prikažejo tegobe odraščanja in odnose s starši. Spremljamo odnos med Saoirse Ronan, ki igra najstnico z vzdevkom Lady Bird, in njeno materjo.


Pod toskanskim soncem (Under the Tuscan Sun)

Romantična drama Pod toskanskim soncem, z znano igralko Diane Lane v glavni vlogi, se vrti okoli nedavno ločene ženske, ki kupi hišo v Italiji. Film nosi vzporednice z uspešnico Jej, moli, ljubi (Julia Roberts).

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika