Vrača se serija Seks v mestu, a brez Samanthe

Klavdija Rupar 19.01.2021
seks v mestu

Z naslovom And Just Like That... bo serija predstavljala tri od štirih originalnih igralk: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon in Kristin Davis, ki so igrale vloge Carrie, Mirande in Charlotte. Kim Catrall, znana po vlogi divje Samanthe, se k nadaljevanju serije ne bo vrnila, za produkcijo pa bodo poskrbele igralke same ob pomoči Michaela Patricka Kinga.

Vse tri zvezdnice so novico delile tudi na svojem Instagram profilu. Gre za video montažo fotografij New Yorka, s tekstom "And just like that...the story continues..." (In kar tako ... se zgodba nadaljuje). 

Serija posneta po knjigah Candace Bushnell je trajala šest sezon, z začetkom leta 1998. Zgodba se je vrtela okoli z modo obsedene kolumnistke Carrie Bradshaw in njenih treh kolegic, obenem pa je odpirala tudi tematike o seksu, a bila vseeno kritizirana za pomanjkanje raznolikosti in mogoče celo malenkost posmehljivo pripovedovanje o tovrstnih tematikah. A čeprav je zgodba govorila o tem, da so ženske samozadostne, se je večina prizorov vrtela okoli razmerja med Carrie in Mr. Bigom.


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča