Petki zvečer so rezervirani za Jazz Club z grajsko dušo

Helena Peterlin 13.10.2023
jazzclubljubljanskigrad-luka-ilersic

Dobra glasba v živo je že sama po sebi razkošno doživetje. A ko se sproščeno druženje glasbenih sladokuscev dogaja v edinstvenem okolju Skalne dvorane Ljubljanskega gradu, je vsak koncert znova nepozabna izkušnja. 

jazzclubljubljanskigradjazz smoke on stage

Petkovi večeri v dobri družbi

Na gradove so v preteklosti vabili samo najboljše in tako je pri izboru nastopajočih enak kriterij še danes. Tuji in domači glasbeni umetniki prihajajo na oder Jazz Cluba na Ljubljanskem gradu že nekaj let in vsak na svoj način pričara čudovit večer, poln emocij in energij žlahtne glasbe. Široka paleta nastopajočih ustvarja na področju jazza ali jazzu sorodnih ritmov in zvrsti, kot so blues, rock, latin, funk in soul. Klubsko vzdušje Skalne dvorane in izbran izbor pijač so še dodatni razlogi, da so petkovi večeri nekaj posebnega in namenjeni za različne generacije. Nekateri se pripeljejo samo na koncert, marsikdo pa združi glasbene užitke z dobro večerjo še pred obiskom kluba. Naj petek zvečer zveni dobro!

Svojevrsten prostor Jazz Cluba na Ljubljanskem gradu bodo vsak petek polnili zvoki jazza, soula, funka, rocka, bluesa, hiphopa, electro gipsy swinga in afrobeata.

jazzclubljubljanskigradballadero hires alt 003 foto matevz kostajnsek 1 copy

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19. do 23. ure, glasbeniki nastopijo ob 20. uri. Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje tudi povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.
Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Več o programu na ljubljanskigrad.si/sl/dogodki/jazz-club-ljubljanski-grad!

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika