Ayatana - nova kulinarična zgodba v Lescah

Anja Mrevlje 07.12.2016
Ayatana

Ayatana je center dobrega počutja, ki svojo zgodbo piše na področju predajanja znanja o rastlinski in presni kulinariki. Bogate izkušnje, v katerih se na inovativen način prepletata slovenska tradicija prepleta in mednarodni značaj, bodo zdaj na voljo v obliki raznolikih delavnic.

Ayatana je svoj dom našla v obnovljenem družinskem skednju iz leta 1614 kjer se prav v teh dneh začenja pisati nova zgodba, ki v svojem DNK nosi ljubezen do rastlinske in presne kulinarike. Ayatana je dom dobrega počutja in kreativnih okusov, ki jih bo ustanoviteljica Aleksandra Grilc Tomažin obiskovalcem predajala v obliki različnih delavnic.

Ustanoviteljica Ayatane Aleksandra Grilc Tomažin.

Ayatana v svojih receptih prepleta sezonske sestavine, ki jih v kar največji meri pridobivajo iz lastnega vrta ali okoliških kmetij, z inovativno pripravo in bogatimi okusi pa krožniki poskrbijo za razvajanje brbončic veganov, presnojedcev, pa tudi mesojedcev.
ayatana.eu

Utrinke iz dogodka in kulinarične mojstrovine si oglejte v galeriji:

Fotogalerija

Foto: Matjaž Tavčar Foto: Matjaž Tavčar Foto: Matjaž Tavčar Foto: Matjaž Tavčar Foto: Primož Zanoškar Foto: Primož Zanoškar Foto: Primož Zanoškar Foto: Matjaž Tavčar Foto: Primož Zanoškar Foto: Primož Zanoškar

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča