Barviti, zdravi in okusni - zelenjavni namazi Argeta

CITYLIFE 02.02.2018
Zelenjavni namazi Argeta

Uravnotežena prehrana je pomemben del vsakdana, ki pripomore k dobremu počutju in zdravemu življenju. Pogosto pa nam za pripravo zdravih obrokov primanjkuje časa ali idej. Ampak zdaj obstaja odlična rešitev, kako v svojo prehrano na enostaven način vnesemo več zelenjave. Se sliši predobro, da bi bilo res? Argeta, blagovna znamka številka ena med paštetami v Sloveniji, predstavlja novo družino zelenjavnih namazov, ki v vsakem trenutku omogočajo okusen in zabaven zelenjavni obrok. S tem je v svojo zgodbo o uspehu dodala novo kategorijo, ki razveseljuje tako vegane kot strastne mesojedce, saj vsako prehrano popestrijo z zelenjavo, ki nam je pogosto primanjkuje.

Z ozirom na sodoben način življenja so zelenjavni namazi Argeta skrbno pripravljeni na osnovi čičerke - beljakovinske bombe, ki je osvojila svet - in ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev arome, glutena ali barvil. Kljub temu pa barviti namazi tvorijo mavrico okusa, saj je odtenek prav vsakega namaza neponovljiv, zahvaljujoč naravnim sestavinam. 

Novo linijo zelenjavnih namazov Argeta sestavlja 5 okusov: humus natur, rdeča pesa in hren, paprika pikant, črne olive in rdeča paprika.

Privoščimo si jih z domišljijo. Zelenjavni namazi Argeta so najboljši, če jim dodamo malo domišljije - lahko si jih privoščimo s sveže pečenim kruhom, grisinom, hrustljavim korenčkom ali pa kar s prstom. 

Osvojimo nepozabna doživetja!
Novi zelenjavni namazi Argeta bodo v vsakdan vnesli več zabave in postali zanesljiv sopotnik ob hitrem tempu življenja. Odlična družba so lahko tudi pri najbolj nepozabnih doživetjih, na katera nas z malo sreče odpeljejo to pomlad. Smo si vedno želeli piknika nad oblaki v zasebnem panoramskem letalu, adrenalinske vožnje s sanjskimi jeklenimi konjički ali spoznati kuharske trike kulinaričnega dua Tejani? Prijavimo se na nepozabna doživetja na www.zelenjavni-namazi.si in z malo sreče nas v družbi tvojih bližnjih čaka dan, poln vragolij, dobrot in uživaških trenutkov, ki nam bodo za vedno ostali v spominu. Prijave so odprte do 22. februarja 2018!

In kako jih imamo najraje? Odkrijmo, kateri namaz bo naša ljubezen na prvi okus in delimo svojo izkušnjo s prijatelji. #ArgetaLove.


Odkrijmo nove zelenjavne namaze Argeta in se prijavimo na nepozabna doživetja na www.zelenjavni-namazi.si.

Fotogalerija

. . . . . . .

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča