Daniel Pause je novi vodja kuhinje Kempinski Palace Portorož

Anja Mrevlje 24.04.2017
Daniel Pause

S svojim kontinuiranim delom v verigi Kempinski predstavlja Daniel idealnega kandidata, ki bo zagotovil, da bo visok Kempinski nivo storitve, kulinarike ter postrežbe v Kempinski Palace Portorož dobil še dodatno dimenzijo. Danielova kuhinja bo še naprej skrbela, da bodo mednarodni standardi verige ostali na visokem nivoju ter bodo še dodatno obogateni z lokalnimi specialitetami, okusi ter posebnostmi.  

Daniel s ponosom poudarja, da je njegova kuharska filozofija unikatna; vsak krožnik, narejen v kuhinji bo prejel posebno pozornost z njegove strani, vsake želja gosta pa bo uslišana ter pripravljena na popolnoma oseben ter unikaten način. Daniel poudarja, da lahko gostu s personalizacijo ter osebnim pristopom do njegove jedi, pripravimo nepozabno kulinarično doživetje, ki si ga bo zapomnil še mnogo let.

Restavracija Sophia v Kempinski Palace Portorož.

Trenutno Daniel skrbi za vse menije ter za vse kulinarične kotičke znotraj hotela Kempinski Palace Portorož. Njegov pomladni meni v gourmet Restavraciji Sophia je postal takojšen uspeh ter je požel val navdušenja s strani tako domačih kakor tujih gostov. 

Za popolno doživetje pomladnega menija vam predlagamo, da se odločite za 8-hodni degustacijski meni za 85 evrov ali pa za 5-hodni vegetarianski degustacijski meni za 40 evrov.
kempinski.com

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča