DrobTinka - slovenske presne granole za vsak dan

Anja Mrevlje 14.05.2019
Foto: Aljoša Rebolj.

Tina in Grega Teršek sta lastnika in ustanovitelja blagovne znamke drobTinka, ki predstavlja ročno narejene, presne, veganske in ekološke izdelke, ki jima sama pravita dobrote. Njuna ponudba obsega granolo iz zemeljskih mandeljnev, odlično granolo za dobro jutro in proteinsko granolo.

Še posebej sta ponosna na granolo iz zemeljskih mandljev, saj sta jo razvila zaradi navdušenja nad nealergenimi lastnostmi zemeljskih mandljev. Granola Tigernut je njuna prva presna granola iz zemeljskih mandljev, ki sta jo razvijala kar tri leta. Poudarjata, da zemeljski mandlji niso oreščki ampak gomolji zato je granola primerna tudi za tiste preobčutljive na oreščke. 

Granola pomeni "živo" hrano, ki v sebi nosi življenje.

Foto: Tina Teršek.

Njena osnova so zemeljski mandlji (tigernut), ki sta ji dodala še sveže sadje in tako razvila pet okusov. Vse granole pa so narejene brez umetnih sladkorjev, glutena, oreščkov, laktoze, soje, so presne in vsebujejo samo naravno prisotne sladkorje iz sadja in zemeljskih mandljev. 

Granola ni običajen muesli. Je mnogo več kot to. Predstavlja polnovreden, okusen in hrustljav obrok, ki si ga lahko pripravimo za zajtrk, malico ali večerjo.

Vse granole v njuni ponudbi so presne, kar pomeni, da so narejene brez pečenja in tako ohranjajo vso hranilno vrednost sestavin.

Tina Teršek pa svojo kreativnost in ljubezen do dela izraža tudi pri izdelavi presnih sladic, ki jih ustvarja z veliko predanostjo, ljubeznijo in strastjo.

Več na: drobtinka.si

Fotogalerija

Foto: Tina Teršek Foto: Tina Teršek Foto: Eva Klevska Foto: Aljoša Rebolj Foto: Aljoša Rebolj Foto: Aljoša Rebolj Foto: Aljoša Rebolj.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča