Družinski Manner slaščičarski izziv

CITYLIFE 27.11.2019
Družinski Manner

Mannerjev družinski izziv je potekal 13. novembra v Supernova centru Mercator Šiška, ko so se družine soočile z nalogo – pripraviti najbolj nenavaden in kreativen Mannerjev tiramisu. Kot je pri Mannerju že v navadi, je tudi tokrat vse potekalo pod budnim in kritičnim očesom sodnika, priznanega kuharskega mojstra Karima Merdjadija. Poleg njegovih nasvetov so bile članom družin v veliko pomoč tudi prikupne hostese, ki se odlično spoznajo na vse Mannerjeve dobrote. 

Zmagovalen par pa sta na koncu izbrala Karim Merdjadi in Dejan Sejdič, direktor prodaje Manner Slovenija, ki je tudi izročil nagrado. Po njunem mnenju sta se najbolje odrezali Žaklina Zekić in Lara Kobe Priganica, ki sta postali zmagovalki izziva Mannerjeve slaščičarske delavnice. 

Zmagovalki sta prejeli družinski izlet na praznični Dunaj. 

Več na: manner.com

Fotogalerija

Družinski Manner slaščičarski izziv. Družinski Manner slaščičarski izziv. Družinski Manner slaščičarski izziv. Družinski Manner slaščičarski izziv. Družinski Manner slaščičarski izziv. Družinski Manner slaščičarski izziv. Družinski Manner slaščičarski izziv. Družinski Manner slaščičarski izziv.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča