Fotoutrip - Kavalova kulinarična ustvarjalnica Kaval Chef - domače testenine

CITYLIFE 22.11.2018
Utrinki iz Kavalove kulinarične ustvarjalnice

Znanja željne udeležence je skozi celoten proces ročno izdelanih testenin popeljala chefinja Jožica Drobnič, ki že desetletja lastnoročno zalaga Kavalove in druge gostinske lokacije z vsemi vrstami testenin in njokov.

Med ustvarjanjem je kot iz rokava stresala koristne nasvete in vsem zbranim udeleženkam in udeležencu prihranila marsikateri ponesrečen poizkus doma, kjer bodo ustvarjali brez strokovne pomoči. Ob uživanju sveže izdelanih testenin je tekla žlatna kapljica domačije Belica, ki je lepo dopolnila poln okus testenin postreženih v različnih omakah.

Tema Kavalove kulinarične ustvarjalnice je bila izdelava ročno narejenih testenin.

Če ste manjkali, in se vam ''luštajo'' domače ročno izdelane testenine, imamo za vas preprosto rešitev. Pokličite na 051/362-410 in Jožica vam pošlje še ''tople''. Da pa jih boste znali izdelati tudi sami, nas redno spremljajte in pravočasno vas bomo obvestili o novi Kavalovi kulinarični ustvarjalnici na temo testenin. 

Že kmalu pa bo na sporedu sladko obarvana, na kateri se bomo s Kavalovim slaščičarskim velemojstrom Gregorjem Rodetom lotili priprave slaščic.
kaval-group.si

Fotogalerija

Utrinki iz Kavalove kulinarične ustvarjalnice. Utrinki iz Kavalove kulinarične ustvarjalnice. Utrinki iz Kavalove kulinarične ustvarjalnice. Utrinki iz Kavalove kulinarične ustvarjalnice. Utrinki iz Kavalove kulinarične ustvarjalnice. Utrinki iz Kavalove kulinarične ustvarjalnice. Utrinki iz Kavalove kulinarične ustvarjalnice. Utrinki iz Kavalove kulinarične ustvarjalnice. Utrinki iz Kavalove kulinarične ustvarjalnice. Utrinki iz Kavalove kulinarične ustvarjalnice. Utrinki iz Kavalove kulinarične ustvarjalnice. Utrinki iz Kavalove kulinarične ustvarjalnice. Utrinki iz Kavalove kulinarične ustvarjalnice. Utrinki iz Kavalove kulinarične ustvarjalnice. Utrinki iz Kavalove kulinarične ustvarjalnice.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča