Fotoutrip - kulinarična ustvarjalnica KAVAL CHEF: Lolitine pregrešne sladkosti

Anja Mrevlje 06.06.2016
Kulinarična ustvarjalnica

V Lolitini slaščičarski delavnici se ustvarjajo mojstrovine s prefinjenim izgledom in božanskim okusom. Njihovi mojstri izlivajo svoje sladke ideje v zapeljive oblike, z okusi, ki trajajo. Chef Anže Gombač in slaščičarski mojster Grega Rode sta nam razkrila marsikatero sladko skrivnost. Pripravili smo korenčkovo tortico in makrone z mangom in čokolado. Za vinsko spremljavo so poskrbeli iz vinske kleti Benedetič in PRA-VinO. Prihodnjič si bomo pričarali vonj po morju in dobri mediteranski kuhinji.

“Vedno je dobro pogledati, kakšne so sestavine čokolade, preden jo kupimo. Čokolade, ki so poceni, vsebujejo druge rastlinske maščobe in ne kakavovo maslo, ki naredi čokoladne sladice prefinjene in polnega okusa.”

Fotoutrip si oglejte v galeriji:

Fotogalerija

Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica Kulinarična ustvarjalnica

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča