Kavarna Cojzla - prva brezglutenska kavarna pri nas

Anja Mrevlje 17.10.2019
Kavarna Cojzla.

Cojzla ni novo ime na slovenski kulinarični sceni, saj smo pred nekaj leti v Ljubljani dobili prvi brezglutenski delí, ki skrbi za vse ljubitelje gurmanskih jedi in otroške brbončice, za mesojedce, vegane, predvsem pa celiakaše. Svojo kulinarično ponudbo so to jesen razširili na prvo brezglutensko kavarno. 

Kavarna Cojzla nam na novi lokaciji ponuja zdrave sladice brez glutena. Sedaj se bomo lahko sladkali še bolj zdravo, saj so vse sladice narejene brez glutena, le-tega pa v okusu ne bomo zasledili, saj so sladice pripravljene iz vrhunskih sestavin. V kavarni nam bodo postregli še s slanimi in nekaj toplimi jedmi. 

Kot se za vsako kavarno spodobi, je dobra kava pogoj, da jo obiščemo. Tako nam bodo v Cojzli postregli z speciality kavo, kolumbijskega porekla. Zaradi visoke nadmorske višine rasti kave ima nižjo vsebnost kofeina, kar je dobro tudi za vse tiste, ki se morajo kofeinu izogibati. 

Omenjeno kavo najdemo le v izbranih lokalih po Sloveniji, med drugim tudi v priljubljeni in svetovno znani restavraciji pri nas, Hiši Franko.

Cojzlo najdemo na Tacenski ulici 121 v Ljubljani v neposredni bližini Šmarne gore. 

Več na: facebook.com/kavarnacojzla

Fotogalerija

Kavarna Cojzla. Kavarna Cojzla. Kavarna Cojzla. Kavarna Cojzla.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča