Linija zdrave prehrane Tereza's Choice pri HOFERju

CITYLIFE 05.09.2018
Tereza's Choice

Svoje brbončice bodo razvajali s sočnim veganskim burgerjem, vsestranskim tofujem s ščepcem naravnih začimbic, okusnim humusom iz le najboljših sestavin, zdravim sončničnim namazom v spremljavi s skrbnimi ekološkimi sestavinami. Piko na »i« pa bodo dodali 100 % arašidovo in mandljevo maslo ter veganska majoneza z edinstveno recepturo

Tereza's Choice: vegansko in okusno 
Izdelki linije Tereza’s Choice bodo očarali brbončice in poskrbeli, da bodo okusni obroki hkrati tudi zdravi. Naj bo to slasten in sočen veganski burger, ki ga dopolnjuje zdrava veganska majoneza z edinstveno recepturo. Ali pa kremasti humus iz najboljših sestavin, kot so čičerika, česen, tahini in začimbe. Morda tofu iz bio soje in naravnih začimb, ki v pravem receptu očara še takšnega mesojedca. Kombinacij je res veliko. In če zmanjka navdiha? Poleg izdelkov bosta v HOFERjevih poslovalnicah na voljo tudi Terezini knjigi Zdravo, Tereza! I in II, zakladnici idej za zdrave recepte. 

Prepričanje, da je zdrava prehrana draga in težavna za pripravo, je pogosto. Slednje je bil tudi razlog, da se je Tereza Poljanič skupaj s slovenskim podjetjem odločila razviti lastno linijo veganskih izdelkov. Ob tem dodaja: »Z linijo Tereza's Choice želim ljudem pokazati, da priprava zdrave prehrane ni nobena znanost. Če se je lotiš na pravi način, je enostavna in v njej lahko uživa čisto vsak.« 

Zdrava izbira po HOFER ceni 
Po podatkih aktualne raziskave Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) se kar polovica odraslih Slovencev prehranjuje nezdravo. Z novo linijo kakovostnih in lokalnih prehrambenih izdelkov Tereza’s Choice, iz večinoma ekoloških sestavin, bo oblikovanje zdravih navad sedaj še lažje. Ker je osnovno poslanstvo podjetja HOFER zagotavljati izdelke najvišje kakovosti po najnižji ceni, bo seveda linija kupcem na voljo po fer (HOFER) ceni. Izdelki s svežimi, lokalnimi in večinoma ekološkimi sestavinami, bodo tako še dostopnejši. 

Vse več ekoloških izdelkov pri HOFERju 
V HOFERju pri oblikovanju ponudbe vseskozi upoštevajo želje in potrebe kupcev, zato na svoje police umeščajo čedalje širši nabor izdelkov za vegane in vegetarijance. Pestro ponudbo vegetarijanskih in veganskih izdelkov lastnih blagovnih znamk pogosto dopolnjujejo tudi posebne ponudbe izdelkov drugih blagovnih znamk, kot je to v primeru linije Tereza's Choice. 

Kdo je Tereza Poljanič? 
Vedno nasmejana Tereza Poljanič je strokovnjakinja za zdravo prehrano in certificirana presno veganska kuharica, ki je diplomirala v Los Angelesu na akademiji Matthew Kenney Culinary Chef. Je avtorica bloga Teresamisu. Trenutno živi v Aucklandu na Novi Zelandiji, kamor je odpotovala pred tremi leti in se vsako leto rada vrne v Slovenijo. 

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča