Muškat Ottonel - sladka novost iz vinske kleti Puklavec Family Wines

CITYLIFE 08.06.2018
Muškat Ottonel - Puklavec Family Wines

Letošnje poletje bo sladko. Zahvaljujoč novemu vinu iz linije Jeruzalem Ormož, Muškat Ottonel, ki obljublja vabljivo ravnotežje med sladkostjo in lahkotnostjo. Odlikuje ga značilna muškatna aroma, ki jo lahko okusimo tudi najbolj priljubljenem vinu linije, v Muškatni penini

Muškat Ottonel – odličen poletni spremljevalec
Ne glede na ti, ali bo naše poletje polno lenobnega poležavanja na plaži, neskončnega prebiranja romanov pod borovci ali (za nekatere srečneže) uživanja na jadrnici ob lovljenju ravno pravšnjega vetriča, prav vsem bo poletje minilo prehitro. Ne glede na to, kje bomo preživeli poletje, prav vsi bomo tudi letos iskali najboljši način osvežitve. Muškatna aroma, odlično ravnotežje med sladkostjo in lahkotnostjo ter nižja vsebnost alkohola so sestavine najboljšega recepta za preganjanje vročine in zagotavljanje nepozabnih dogodivščin. 

Muškat Ottonel je hvalnica sodobni ženski
Poletje je kot nalašč za uživanje ob ohlajeni pijači, medtem ko ležerno poslušamo žuborenje morskih valov, lovimo nežne sončne žarke in klepetamo s prijatelji na sosednjih brisačah. Muškat Ottonel je odlični poletni spremljevalec, ki bo popestril smeha polne dni na plaži ali v mestnem parku. Z njim bomo dodatno oplemenitili zaključek odlične večerje na prikupni domači terasi. Novi Muškat Ottonel v sebi vabljivo prepleta idealno ravnotežje med sladkostjo in lahkotnostjo, ki mu ga zagotavlja nižja vsebnost alkohola. Značilna muškatna aroma pa kot pika na i nariše nasmeh na obraz tudi tistih, ki raje posegajo po polsuhih ali suhih vinih.

Naj bo vaše poletje nepozabno. In naj bo drzno. Kršimo pravila, pozabljajmo hitro, poljubljajmo nežno, smejmo se nenadzorovano. In nikoli, res nikoli, ne obžalujmo tistega, kar nam je pripeljalo nasmeh na usta. Vzemimo si čas zase, privoščimo si najboljše in se brezkompromisno razvajajmo. To poletje je naše in ker bo kratko, naj bo tudi sladko.

Muškat Ottonel je na voljo v vseh večjih trgovskih centrih.

Fotogalerija

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča