Nespresso končno tudi v Sloveniji

CITYLIFE 17.10.2018
Nespresso končno tudi v Sloveniji

Blagovna znamka Nespresso je trenutno prisotna v 76 državah z več kot 700 butiki po vsem svetu, kjer ponuja več kot 30 različnih mešanic kave.


Ajda Sitar, Gašper Tratnik in Nina Štefe že raziskujejo svoj Nespresso kavni stil 
Znani slovenski ljubitelji kave kot so modna blogerka Ajda Sitar, maneken Gašper Tratnik in Nina Štefe, ki jim čas za kavo predstavlja najbolj dragocene minute njihovega dneva, že preizkušajo svoje najljubše okuse kave Nespresso. Njihove končne izbire bodo predstavili na Nespresso otvoritvi v novembru.

Nespresso z zagotavljanjem svoje premium kave stremi k edinstvenosti in odličnosti v vsaki posamezni skodelici. Kombinacija pravega Nespresso kavnega aparata in Nespresso aluminijeve kapsule omogoča zagotavljanje vrhunske kakovosti v vsakem trenutku. Širitev znamke Nespresso v Slovenijo bo tako prinesla številne priložnosti in ljubiteljem kave omogočila povsem nov način pitja kave.

Nespressa zgodba se je začela s preprosto idejo, to je, da bi vsakemu posamezniku ponudila popolno skodelico espresso kave. Vse od svojega začetka 1986, je Nespresso nenehno preoblikoval in korenito spremenil način pitja kave. Z najvišjo kakovostjo kave in edinstveno izkušnjo jim je uspelo povsem preoblikovati kulturo pitja kave. Viri kave Nespresso so skrbno izbrana zrna najboljše zelene kave iz najboljših območjih kavovca na svetu.

Več na:  nespresso.si!

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča