Nova čokoladnica Cukrček v Ljubljani

Anja Mrevlje 20.09.2017
Nova čokoladnica Cukrček

Čokoladnica je narejena v stilu ulice, ki navdihuje z nostalgično-modernim stilom. V čokoladnici Cukrček na Trubarjevi ponujajo vrhunske, ročno narejene čokoladne izdelke izpod rok vrhunskih slovenskih čokoladerjev.

Obiskovalci se bomo lahko razvajali z odličnimi pralinami, ki jih ponujajo posamezno iz vitrine ali pakirane v lične škatlice od 3 do 100 pralin. Čokoladne tablice z več kot 80 okusi - med njimi so najbolj zanimivi z vrtnico, sivko, arancini, karamelo-soljo… posladkali se bomo lahko tudi s sadjem v čokoladi in čokoladnimi namazi. V Cukrčku bomo našli tudi vsakodnevna darila za naše prijatelje kot tudi eksluzivna darila za poslovne partnerje.

Morda bomo posegli po Guinnessovi čokoladi, ki so jo v čokoladnici Cukrček naredili lansko leto na čokoladnem festivalu v Radovljici in je merila 142 kvadratnih metrov, najbolj znanimi Prešernovimi kroglicami in čokoladi s soljo iz Piranskih solin.

V novi čokoladnici Cukrček na Trubarjevi bo vsakdo našel nekaj čokoladnega in sladkega v stilu njihovega slogana: Ko razvada postane navada.
cukrcek.si

Izbor urednika