Praznične dobrote iz Mannerja

CITYLIFE 17.11.2017
Mannerjevi medenjaki

Če ste med tistimi, ki v prazničnem času radi uživajo v slastnih medenjakih, nimate pa časa za peko, bodo ravno pravšnji Mannerjevi medenjaki. Pri najboljšem avstrijskem slaščičarskem mojstru je izdelava medenjakov že tradicija. Ustvarjanju slednjih se v hiši Manner posvečajo že desetletja, v teh okusnih sladkih grižljajih pa se skriva cela znanost. Fini dodatki, s katerimi so medenjaki Manner po peki napolnjeni, so skrbno izbrani, medenjaki pa so tudi glazirani in okrašeni.

Pisana izbira dišečih medenjakov
Ljubitelji dišečih medenjakov lahko izbirajo med različnimi okusi: medenjaki s slivo, z ribezom, z marmelado, z brusnico, mandljevi medenjaki s krokantom ali pa mešani medenjaki. Vsi so preliti s kakovostno Mannerjevo čokolado, za vse pa velja enako: kot da jih je spekla babica! Ko boste odprli vrečko medenjakov Manner, bodite prepričani, da bo iz nje prav zares zadišalo po praznikih. Izdelki so na voljo na policah vseh bolje založenih trgovin.

Več na manner.com/sl!

Fotogalerija

Mannerjevi medenjaki Mannerjevi medenjaki Mannerjevi medenjaki Mannerjevi medenjaki Mannerjevi medenjaki Mannerjevi medenjaki

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča