Pripravite brbončice - prihaja Odprta kuhna 2018

Teja Korošec 15.02.2018
Foto: Odprta kuhna

V petek, 23. marca, bo z otvoritvenim dogodkom na Pogačarjevem trgu v Ljubljani v šesto sezono vstopila Odprta kuhna, brez katere si petkov v mestu sploh ne predstavljamo več. V rekordni postavi bo uspešni projekt, ki Ljubljano in Slovenijo krepi kot kulinarični destinaciji v svetovnem merilu, združil že približno 80 kulinaričnih ponudnikov.

Naše brbončice bodo vsak konec tedna razvajali vrhunski kuharski mojstri, ki bodo med drugim ponujali vse od izbranih kosov mesa na žaru, japonskih omlet, odojkovih ušesk, sočnih burgerjev, pa do ostrig, sardelic, jetrc, falafla in seveda tudi tradicionalnega šmorna. Slastne jedi bomo lahko poplaknili s širokim naborom penin in kraft piva.

Ob odlični gurmanski ponudbi se bomo lahko družili vse do pozne jeseni.

Več na odprtakuhna.si.

Fotogalerija

Foto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhnaFoto: Odprta kuhna

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča