Slovely Park - nov kulinarični park z vrhunsko ponudbo

Anja Mrevlje 29.09.2016
Slovely Park

Slovely Park je uspešno povezal štiri ponudnike, ki nas bodo s svojim edinstvenim konceptom povezovanja in soustvarjanja, razvajali s posebnimi kulinaričnimi mojstrovinami. V Slovely Parku nas bo razvajal Cafetino, ena najboljših kavarnic v stari Ljubljani, ki nam bo poleg 15 različnih vrst kav ponudil tudi 15 različnih vrst ginov, ki – tako kot kave - geografsko pokrivajo lep kos sveta.

Slovely Park

V novem bistroju bomo na svoj račun prišli tudi vsi ljubitelji francoskih slaščic saj nam obljubljajo prave francoske mojstrovine, ki jih bo pripravljal chef Tomi Češek z ekipo Zebra Patisseries. V Bitroju pa niso pozabili niti na domače slovenske jedi, ki jih bomo okušali v obliki zajtrka, kosila ali prigrizka. Za tiste, ki ne moremo brez okusne mesne specialitete bo skrbela ekipa Sama Osmanchevicha, ki je 25 let živel in delal v kulinaričnem svetu Londona. Ekipo S Restavracij, ki bo vodila Bištro, pa je izbral in izuril vrhunski kuharski mojster Uroš Štefelin. Kulinarični park je svoje mesto našel v bivši stavbi Slovenijalesa - na Dunajski 20 v Ljubljani.
slovelypark.si
facebook.com

Fotogalerija

Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park Slovely Park

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča