“THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS by Diners Club” - izbor najboljših slovenskih restavracij 2019

CITYLIFE 19.02.2019
“THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS

Nacionalni zbor najboljših restavracij v Sloveniji "THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS pod sponzorstvom Diners Cluba" je v polnem teku. Tretje leto zapored so združili tako strokovno kot ljubiteljsko javnost in skupaj predstavili regijske liste najboljših restavracij.

Na enem mestu so združili vse priznane restavracije po celotni Sloveniji in jih ločili po regijah, ki pod budnim očesom Deloitte Slovenija skladno z vnaprej določenim sistemom glasovanja opravi neodvisni pregled dela prispelih glasovnic Gastronomske Akademije in glasov javnosti. 


Na začetku marca bo seznam restavracij predan v glasovanje širši slovenski javnosti, ki bo preko spleta in družbenih omrežij pozvana h glasovanju. Kdo so regijske Top 10/20 restavracije, izvemo konec marca z razglasitvijo 4 regijskih dogodkov in finalistov The Slovenia Restaurant Awards by Diners Club za leto 2019

Seznam najboljših restavracij “THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS 2019 by Diners Cluba” je objavljen na uradni spletni strani izbora www.the-slovenia.com. Seznam bo objavljen tudi v vodiču “THE SLOVENIA GASTRONOMY” in v knjigi “THE SLOVENIA RESTAURANTS”.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča