Z burgerji in pivom craft

Anja Mrevlje 25.02.2016
Pop’s Place

A če As Aperitivo gradi na tradiciji svetovljanskih bistrojev, je Pop’s Place unovčil vroči trend gurmanskih burgerjev in piva craft, ki je lani zajel Ljubljano. As je svoje burgerje – popolno kombinacijo prvovrstne govedine kobe,domačih pomak in zapečenih kruhkov – najprej testiral na Pivo & BurgerFestu, preden sta Sebastjan Raspopović in Greg Yurkovich novembra na Gallusovemnabrežju tudi uradno odprla Pop's Place. Lokal je opremljen v postindustrijskemslogu, pri čemer središčno mesto zavzema pult iz stoletnega Popetovega hrasta.Burgerji z domiselnimi in hedonističnimi kombinacijami ostajajo morda najboljšiv Ljubljani, pri čemer uporabljajo izključno slovensko govedino, ki jo v hišizorijo mesec dni. Ponudbo dopolnjujejo še ameriške žar klasike, kot so pečenarebrca, klasični pubovski fish & chips ter ocvrt krompirček.Dobro založene so tudi police s pivi, med katerimi boste našli večino domačih malih pivovarjev in bogat nabor najboljših svetovnih piv craft.
www.facebook.com/PopsPlaceBurgerBar

Pop’s Place

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča