Najlepše rdeče šminke

Klavdija Rupar 25.09.2021
emiliano-vittoriosi-av0-2vmxcy-unsplash

Rdeča šminka je tako kot velika ogrlica ali obroč v laseh skorajda statment modni kos, ki bo vaš celoten videz naredil drugačen, bolj vpadajoč in seksi. Rdeča šminka je najboljša v kombinaciji z manj vpadljivim očesnim makeupom, nosite pa jo lahko kot piko na i za posebne priložnosti ali pa tudi za vsakodnevne opravke, pri katerih vam bo zagotovo dala dodaten zagon.

Danes vam predstavljam svoj izbor najljubših rdečih šmink.

NARS - Dragon Girl

Narsova rdeča šminka z imenom Dragon Girl spada v višji cenovni rang, saj boste zanjo odšteli okoli 30 evrov v najbližji Sephori. Šminka v svinčniku je matirana in dolgo obstojna, velja pa za eno izmed šmink, ki naj bi pasala prav vsem ženskam, ne glede na barvo polti ali las. Ker je v obliki svinčnika, ne potrebujete dodatnega svinčnika za obrobo ustnic in se jo brez težav nanaša.

Foto: NARS

Elf Matte Rich Red

Nisem navdušenka nad sijočimi ustnicami in bleščicami, vedno in povsod se bom odločila za mat različico. Elf Matte Rich Red rdeča šminka spada v nižji cenovni razred, na nekaterih spletnih straneh jo najdete za le nekaj evrov. Čeprav je cenejša, pa je vseeno izredno dolgo obstojna, v obliki svinčnika, kar omogoča lažji in bolj natančen nanos. Šminka vsebuje A, C in E vitamine, ki nahranijo in vlažijo vaše ustnice in poskrbijo za lep in zdrav videz.

Foto: amazon

Kiko Velvet Passion Matte

Kremna mat šminka bo vašim ustnicam omogočila intenziven mat videz. Je preprosta za uporabo in dolgo obstojna. Zapakirana je v aluminijasti tubi, z magnetnim zapiranjem, ki še dodatno poskrbi za daljšo obstojnost šminke. Ima kvadratno konico, ki omogoča hitro in preprosto nanašanje. Najdete jo v Kikotu za sedem evrov.

Foto: amazon

Mac Ruby Woo

Ena najbolj znanih rdečih šmink na svetu je zagotovo Macova Ruby Woo, ki je poskrbela, da je Mac postal eden izmed najbolj znanih proizvajalcev šmink. Dolgo obstojna formula, ki poskrbi za izredno intenzivno rdečo barvo in povsem mat učinek, bosta vas in vašega partnerja pustila brez besed.

Foto: amazon


Izbor urednika