Prva parfumerija Douglas pri nas

Helena Peterlin 21.01.2023
izvršna-direktorica-douglas-hrvaške-in-slovenije-adrijana-bokan

Parfumerije Douglas so vodilna veriga parfumerij v Evropi, ki svoje dolgoletno poslovanje temeljijo na kakovostnih storitvah, svetovanju, podpori lepotnih strokovnjakov in bogati ponudbi kakovostnih in prestižnih svetovnih blagovnih znamk. Slovenija se torej lahko pohvali, da je končno dočakala odprtje svoje prve prestižne parfumerije. V samem središču Ljubljane na Kongresnem trgu 4 je bila namreč odprta prva parfumerija Douglas. Ljubitelji luksuznih blagovnih znamk in vrhunskih storitev bodo končno lahko uživali v poslovalnici, oblikovani po smernicah koncepta flagship store. Ta luksuzna parfumerija izstopa po edinstvenih novostih in bogati ponudbi kakovostnih izdelkov lastne blagovne znamke Douglas in številnih ekskluzivnih kozmetičnih znamk, kot so By Terry, IT Cosmetics, Kylie Cosmetics in Anastasia Beverly Hills, ter znamk nišnih parfumov, med drugim Zarkoperfumes, Xerjoff, Maison Margiela. V svoji ponudbi ima tudi Rituals, Voluspa, Kora Organics, Atelier Rebul, in še mnogo več.

Novo odprta parfumerija Douglas v Ljubljani.Vizažist Felix Fox liči stranke.Influencerke na otvoritvi parfumerije Douglas.

V parfumeriji Douglas je lepota življenjski slog in ta občutek svojim strankam posreduje z dostopnostjo svojih izdelkov. Zadovoljstvo strank je bila vodilna misel pri zasnovi trgovine, ki zelo nazorno izraža vizijo parfumerije Douglas – strankam zagotoviti najboljše, kar lahko ponudi svet lepote.

Poleg številnih novosti, ki jih parfumerija ponuja svojim obiskovalcem in kupcem, kot so ekskluzivni dišavni kotiček ter ponudba nege in ličil, so na voljo tudi vrhunske storitve svetovanja o ličenju, svetovanja o negi kože, svetovanja glede dnevnega in večernega make-upa in podobno. Parfumerija je z odprtjem prve poslovalnice Douglas ponovno potrdila status ene najljubših in nepogrešljivih "beauty" lokacij.

Izvršna direktorica Douglas Hrvaške in Slovenije, Adrijana Bokan in Pika Zrim.

»Po odprtju spletne trgovine je bil naslednji korak odprtje fizične trgovine v Ljubljani. Zelo sem vesela, da imam po 14 letih vodenja parfumerije Douglas na Hrvaškem končno priložnost odpreti parfumerijo Douglas v svoji domovini. Prav z namenom, da kupcem zagotovimo luksuzno izkušnjo, se lahko pohvalimo s konceptom flagship store, v naslednjih treh letih pa se nameravamo razširiti še z 10-12 poslovalnicami po Sloveniji,« je povedala Adrijana Bokan, izvršna direktorica parfumerije Douglas, ob otvoritvi.

Adrijana Bokan, izvršna direktorica parfumerije Douglas.

V razkošnem ambientu nove poslovalnice je ob prijetnem Douglas druženju otvoritev parfumerije proslavila v prazničnem tonu, ob tem pa strankam pripravila številna presenečenja. Odprtje nove parfumerije Douglas so podprli številni znani slovenski influencerji in mediji.

Otvoritveni dogodek.

Lepotne navdušenke se same prepričajte o popolnoma drugačni nakupovalni izkušnji, ki vam jo obljubljajo parfumerije Douglas

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika