SugaringAVOCADO za lahkoten in nežen občutek po depilaciji

Helena Peterlin 02.06.2021
foto1sugaringavocado

SugaringAVOCADO je nov revolucionarni depilacijski izdelek, razvit in narejen v Sloveniji. 100% naravna sladkorna pasta z dodatkom citrusov in svežega avokada je novost, ki bo spremenila vaše dosedanje depilacijske navade. Pri odstranjevanju dlak zagotavlja manj bolečin, ima dolgotrajnejši učinek, dlake postajajo vse mehkejše ter rastejo redkeje in počasneje. Pozabite na rdečice, izpuščaje, vraščene dlake ter druge nevšečnosti depilacij, ki ste jih bile navajene do sedaj,ter pozdravite zdravo in žametno kožo.

Nežna in čista koža že dolga leta simbolizirata lepoto, mladost ter nedolžnost in tako tudi sladkorna pasta v svetu ni novost. Uporaba naravne depilacijske metode sega daleč v preteklost med mezopotamske in egipčanske ženske. Starodavni pasti so slovenski proizvajalci dodali hidratantne naravne sestavine in svež avokado, ki je pravi balzam za našo kožo. Tako je starodavna metoda dobila nov "twist" in nastala je edinstvena depilacijska pasta.


Sladkorna pasta SugaringAVOCADO je depilacijski izdelek, katerega želi imeti na svoji polici vsaka ženska. Zaradi svojih blagodejnih hranilnih sestavin je primeren za naše najobčutlivejše predele. Na voljo je za uporabo pri vas doma, kakor tudi za profesionalno uporabo v kozmetičnih salonih.

Vstopimo samozavestno in brezskrbno v prihajajoče poletje!

Več na sugaringavocado.com!

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika