Do popolne kože med časom samoizolacije

Valentina Jarc 02.11.2020
salon shape

Ker nas življenjski stil in oglasi iz vseh strani silijo k iskanju hitrih in zaradi tega običajno tudi kratkotrajnih rešitev, kot so produkti, ki obljubljajo takojšnji učinek in rešitev vseh naših tegob s kožo, bi rade tokrat poiskale lepotni režim, ki dejansko deluje. Ne samo zaradi tega, ker imamo ta trenutek zaradi pandemije koronavirusa in z njo povezane samoizolacije za nego kože in obogatitev svojega lepotnega rituala malce več časa, ampak tudi zato, ker ne želimo več zapravljati denarja za kozmetiko, ki nas vedno znova razočara.Ana Mali
Po strokovni nasvet smo se zatekle k Ani Ziherl Mali, lastnici sodobnega in urbanega salona Shape, ki je s širokim izborom storitev za lepoto in dobro počutje specializiran za izvajanje tehnik pomlajevanja in upočasnjevanja vidnih procesov staranja kože. Ana je kljub temu, da njen kozmetični salon zaradi pandemije koronavirusa trenutno ne obratuje, namreč na voljo preko spleta, kjer svojim strankam z veseljem svetuje pri negi kože in izbiri ustreznih produktov.
V salonu Shape se strankam vedno posvečajo individualno. Sem sodi tudi dejstvo, da Ana izredno redko oziroma nikoli strank ne naroča na vnaprej določeno nego. Šele ko vidi vašo kožo in ji opišete njeno stanje, ko ji zaupate svoje želje in cilje, skupaj z vami določi, na kaj bi se morali osredotočiti. Izbrane nege so personalizirane in popolnoma podrejene potrebam posamezničine kože, kar omogoča najboljše možne rezultate. V zadnjem času ima veliko strank, ki se naročajo na analizo in konzultacijo v želji, da bi jim nekdo strokovno svetoval in izbral primerne proizvode za nego kože doma, saj so se v poplavi ponudbe in priporočil na socialnih omrežjih malce izgubile in ne vedo več, zakaj nekateri produkti pri njihovi izkušnji ne delujejo, kot bi morali, oziroma jih ne privedejo do želenih rezultatov. Medtem, ko smo zaprte doma in na socialnih omrežjih spremljamo lepotne blogerke, ki se navdušujejo nad 101 produktom in nas vabijo k njihovem nakupu, raje vprašajmo za nasvet Ano, ki nam lahko poda profesionalno mnenje in nas prijazno in strokovno vodi do najbolj zadovoljne kože našega življenja.

Za online lepotni posvet z Ano Ziherl Mali se lahko prijavite na:

Tel   01 283 22 70
Mob 041 771 689

salon@shape.si

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča