Kako si z dodatki polepšati zimski čas?

Klavdija Rupar 27.11.2023
jesendomfotofreepik

Letošnje poletje je bilo s svojimi nizkimi temperaturimi in veliko dežja, dokaj netipično. Podobno je bilo tudi z jesenjo, ki je bila dolga, topla in predvsem sončna. A dnevi že postajajo hladnejši in čas je, da se pripravimo na hladne mesece, ki pa jih bodo toplejše in bolj udobne zagotovo naredili določeni dodatki, ki jih predstavljamo v nadaljevanju.

Topla pletena odeja

Kaj je lepšega kot hladne zimske večere preživeti pod toplo odejo, ob skodelici slastnega čaja ali vroče čokolade in z najljubšo knjigo v roki? Mi si lepšega ne predstavljamo. Če že nekaj časa razmišljate o nakupu nove odeje, je sedaj pravi čas za to. Kupite takšno, ki vas bo pogrela in vas pospremila v udobje zimskih mesecev, obenem pa bo tudi neke vrste modni dodatek vašega doma.

Sveča, ki bo poskrbela za čarobnost prostora

Ob udobnem "ležanju" in uživanju ne sme manjkati tudi sveča, ki jo prižgete, ko se zunaj začne spuščati mrak. Sveča bo tista, ki bo razvsetlila prostor, ga napolnila s svojim čudovitim vonjem in poskrbela, da boste res lahko uživali v svojem miru. Izberite vonj, ki vam ustreza. Sveča je lahko tudi odlično darilo, ki si ga prinesete iz zadnje destinacije, ki ste jo obiskali - vsakič, ko jo boste prižgali, se boste spomnili brezskrbnih poletnih dni.

pexels leeloo thefirst 5264684

Topli copati

Poleti hodite bosi, saj je preveč vroče za copate? Jeseni in pozimi vam bodo noge hvaležne za tople in udobne copate. Naj postanejo del vašega domačega stila ali celo uniforme, če delate od doma. Copati so lahko tudi zelo moden dodatek, ki bo vaše outfite naredil še bolj udobne.

Dobra knjiga

Brez dobre knjige si sploh ne znamo predstavljati zime. Pa naj bo to kriminalka, zgodovinska knjiga ali ljubezenska, izberite tisto, ki vas že nekaj časa čaka na polici ob postelji, se potopite vanjo in uživajte v čudovitem odklopu ter pobegu v drug svet.


pexels polina kovaleva 5827880

Nov parfum

Poletja in jeseni je konec, zato je tudi čas, da pospravimo lahkotne parfume in na plano privlečemo bolj močne, zimske vonjave. Kupite si novega in se tako pripravite na hladnejše mesece, v katerih bodo tudi malenkost močnejši parfumi prišli čisto drugače do izraza.

Pletena obleka

Pletene obleke so ponovno v modi - gre za res preprost kos oblačila, ki je poleg tega, da ga lahko kombinirate z različnimi stili, obenem tudi zelo udoben. Oblecite ga z visokimi petami in blazerjem za poslovne namene, ali pa zraven obujte uggice in dodajte usnjeno jakno za vikend pobeg.

pexels rikka ameboshi 3358707

Pripomočki za spa day

Maske za obraz, nov lak za nohte, kopalni plašč - v hladnih mesecih si vzemite en dan in si privoščite pravi spa day, kar doma! Uživajte v skrbi zase, pozabite na skrbi in se za nekaj ur povsem odklopite.

Nov športni program

Zakaj ne bi tudi razmislili o novi športni aktivnosti? Če ste se naveličali ves čas istih vadb in bi radi naredili manjšo spremembo, je zdaj pravi čas za to. Poglejte si po spletu, kaj ponujajo različne fitnes trenerke in poiščite vadbo, h kateri se boste radi redno vračali. Vaše telo in psiha vam bosta hvaležna.


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika