SKI Opening 2019/2020 - Najboljša smučišča v naši okolici

N. E. 18.11.2019
Najboljša smučišča v naši okolici. Foto: Unsplash

Bad Kleinkircheim

V sosednji Avstriji se nahaja odlično smučišče, ki poleg odlično urejenih smučarskih prog nudi tudi široko paleto drugih storitev. Od smučarske šole za otroke in odrasle, velikega snežnega parka in SPA-jev, pa vse do snežnega golf igrišča. 

Cena odrasle dnevne smučarske vozovnice: 49 evrov

Več na: badkleinkirchheim.com


Turracher Hohe

Avstrijski Turracher Hohe je odlično smučišče, primerno tako za začetnike kot tiste, ki imajo na smučeh že kar nekaj kilometrine. Smučarski center sestavlja 37 lepo urejenih prog, prav tako pa so na voljo proge za tek na smučeh, sankanje in druge snežne vragolije.

Cena odrasle dnevne smučarske vozovnice: 48,50 evrov

Več na: turracherhoehe.at

Nassfeld

Nassfeld se lahko pohvali s kar 110 kilometri odlično urejenih smučarskih prog za smučarje vseh starosti. Na vrh belih strmin se lahko povzpnete s 30 gondolami in žičnicami, ob smučišču pa se nahajajo restavracije in lokali, kjer si lahko malce odpočijete, kaj popijete in pojeste.

Cena odrasle dnevne smučarske vozovnice: 49 evrov

Več na: nassfeld.at


Gerlitzen

Več kot 40 različnih vlečnic in gondol, 45 kilometrov smučarskih prog in kar 15 kilometrov površine za prosto smučanje in deskanje vas čaka v Gerlitznu. Prav tako je odlično urejen otroški snežni park, kjer otroci lahko v snegu uživajo na urejenih poligonih s pomočjo različnih snežnih rekvizitov.

Cena odrasle dnevne smučarske vozovnice: 48,50 evrov

Več na: gerlitzen.com

Civetta

Civetta je odlično italijansko smučišče, ki vas bo navdušilo s čudovitimi razgledi, izredno lepo urejenimi progami in dodatnim programom tudi za tiste, ki na smučanje pridete le za družbo. Poskrbljeno je za otroke in odrasle, še posebej pa bodo navdušeni tisti, ki uživajo v nočni smuki, saj Civetta ponuja res nepozabno nočno izkušnjo.

Cena odrasle dnevne smučarske vozovnice: 46 evrov

Več na: dolomitisuperski.com


Kronplatz

Smučanje po Južnem Tirolskem zagotavlja čudovite razglede na višini 2275 metrov nadmorske višine. Dolomiti spadajo pod UNESCO zaščito, zato boste uživali tako športniki kot tudi tisti, ki bi se na smučarskem dopusti radi le odpočili. Smučarski resort namreč nudi tudi kopico SPA in wellness storitev.

Cena odrasle dnevne smučarske vozovnice: 58 evrov

Več na: kronplatz.com


Foto: Unsplash

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča