TOP 5 luksuznih smučarskih destinacij letošnje sezone

Lana Bauman 22.12.2018
Foto: Four Seasons Hotel

Four Seasons Hotel, Francija

Francoska mondena vas Megève, je znana po odličnih smučarskih pogojih, če temu dodate razkošen hotel, imate nepozabne počitnice. V hotelu Four Season vam poleg razkošja, dobre hrane in vinske kleti, ki premore več kot 10.000 steklenic vina, nudijo helikopterske vožnje do nedotaknjenih strmin. Do centra smučišča pa se boste prevažali s konji, kot zapoveduje tradicija.
fourseasons.com

Foto: Four Seasons Hotel

Bürgenstock resort, Švica

Nad jezerom starinskega mesta Lucern, vas čaka wellness oddih, o katerem sanjate. Bazeni, savne, fitnes, restavracija in prostorne sobe - vse to s pogledom na pravljično jezero, ki mu ni konca. Ob večerih se razvajajte v Bürgenstock resortu, podnevi se podajte na bele strmine Švice.
buergenstock.ch

Foto: Bürgenstock resort

Daria-I Nor, Francija

Razvajanje v alpskem zimsko-športnem središču. Hotel Daria-I Nor je popolnoma nov hotel, ki se je odprl v začetku letošnjega decembra. Luksuzne hotelske sobe so ovite v izbrane tople odtenke, ki pripomorejo k udobju in prijetnemu počutju. Po celodnevni smuki se lahko razvajate v bazenih in savnah ali se odločite za telovadbo v fitnesu.
hotel-dariainor.com

Foto: Daria-I Nor

Experimental chalet, Švica

V modernem a tradicionalnem stilu je opremljen hotel Experimental chalet, ki vas čaka v smučarskem mestu Verbier. Restavracija, wellness in sobe vam ponujajo brezskrben zimski oddih. Izbira je primerna tudi za tiste, ki se ob večerih radi zabavate, pred smučarskim après-skijem se ustavite v njihove baru The Farm in si privoščite koktajl, ki bo razvajal vaše brbončice.
experimentalchalet.com

Foto: Experimental chalet

Hotel Rosa Alpina, Italija

V objemu dolomitov je hotel, ki bo poskrbel za brezskrbne, sproščujoče in aktivne počitnice. Njihova restavracija je ena izmed boljših v Italiji, posebej znani so po odlično pripravljenih tradicionalnih avstrijskih jedeh. Če želite wellness oddih se lahko razvajate v njihovih savnah in bazenih, če želite zabavo se lahko podate v hišni kino ali se pomerite v biljardu. Pomagajo vam organizirati smučarske izlete in druge zunanje aktivnosti.
rosalpina.it

Foto: Hotel Rosa Alpina

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča