Fordova umetnina za FIA reli prvenstvo 2020

Matej Jurgele 14.01.2020
Fordova umetnina za FIA reli prvenstvo 2020

Dixonove stvaritve so težko pričakovane in umetnik iz britanske pokrajine Cumbria leto za letom dokazuje, zakaj ga imajo avtomobilski navdušenci tako radi. Za to sezono je poiskal navdih pri tiskanih dizajnih iz zgodnjih do srednjih devetdesetih let prejšnjega stoletja, zato bo Fieste krasila sodobna retro-tematika, s katero se ekipa pomlajeno in ambiciozno zazira v prihodnost.


Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola – to uresničujejo z globalnim zavezništvom modrega ovala. Del dizajna so tudi ponosno prikazani emblemi obstoječih partnerjev, podjetij MS-RT, Michelin, Sparco, OZ Racing, NGK, Lazer, Stilo, Acronis, Endless, Audes, Eibach in SWP.

Grafični dizajner Phil Dixon 

“Moj začetni navdih je bil Ford Escort RS Cosworth, ki ga je leta 1995 oblikoval François Delecour. Beli avtomobili so bili vedno priljubljeni in zaradi izdatnejše podpore Castrola je bila ta barvna shema nadvse ustrezna. Na splošno je dizajn kot celota priklon zgodnjim do srednjim devetdesetim letom. Vzorci in moda tistega časa prevladujejo tudi danes, zato sem želel ustvariti nekaj v tem slogu, a obenem slediti sodobnim trendom in temu, kar je pomembno zdaj.” 

Fotogalerija

Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola. Barvna shema za leto 2020 vključuje veliko beline z modrimi in zelenimi poudarki, ki odražajo tesno partnersko sodelovanje s Fordom in izdatnejšo podporo Castrola.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča