Kaj dobite če križate Filipa Flisarja in Ford Mustang?

Matej Jurgele 22.05.2019
Kaj dobite če križate Filipa Flisarja in Ford Mustang?

...serijo videov z naslovom #Neukrotljivi Filip!

Kljub zasedenemu urniku med treningi in pripravami, novo vlogo očeta in drugimi obveznostmi, si je Filip Flisar uspel utrgati čas za simpatični podvig, snemanje videov z znanimi komiki in športnimi kolegi. Skupaj s snemalno ekipo in Filipovimi gosti so snemanja potekala z obilo zabave, šalami in prigodami v sproščenem vzdušju. Filip ve, kako se zabavati in obenem sproščeno, a uspešno, opraviti z izzivi.

Prvi gost Filipa Flisarja je bil komik Aleš Novak.

V prvih dveh serijah, v katerih so po štiri epizode, so na sopotniški sedež Filipovega Ford Mustanga prisedli slovenski komiki in športniki. Zakaj le na sopotniškega? Jah, “avta in ženske se nea posoja”, pravi Filip. Vajeti njegovih konjev so tako (večinoma) ostale v njegovih rokah, prav tako tudi hudomušna vprašanja za goste. Vsakemu izmed njih pa smo na koncu dali priložnost, da z izzivom preveri, ali je Filip res tak “pravi ded”, kot pravi, da je. Tak, ki paše k Mustangu. “Ne bomo rekli, da je popolnoma neeleganten, ampak polikan pa že ni,” je nekoč Filip povedal o svojem Fordu. Ali je morda govoril o sebi?

Prigod ne zmanjka

Lahko si predstavljate, da je Mustang z lastnikom, kot je Flisar, doživel že marsikaj. Oba imata namreč svojevrsten karatkter, a odlično pašeta skupaj. Od driftanja v centru Maribora do preizkusa Mustangove blokade pri 243 km/h – na dirkališču, seveda, pa tudi otroški sedež je že namestil vanj. Besedi običajno in dolgočasno #Neukrotljivi duo torej nima v besednjaku. Zato sta tudi sprejela izziv, da zapeljeta znane Slovence. Koga sta povabila na vožnjo in kako so se znašli na “vročem sedežu”, si poglejte na spodnji povezavi.

Video-serija #Neukrotljivi Filip >>


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča