Novi Peugeot Landtrek

Matej Jurgele 25.02.2020
Peugeot Landtrek

Ponuja 3 tone vlečne zmogljivosti, vgradno tehnologijo, z različnimi oblikami karoserije in nudi zmogljivosti za premagovanje različnih terenov. Novi Peugeot Landtrek ponuja rekordno zmogljivost kesona, izjemno modularnost in udobje na ravni športnega terenskega vozila.

Peugeot Landtrek bo na voljo z turbobencinskim 2.4 litrskim motorjem z 210 KM in 320 Nm navora in 1.9 litrskim turbodizelskim motorjem z 150 KM in 350 Nm navora. Pri dizelski izvedbi za prenos poskrbi Getragov 6-stopenjski ročni menjalnik, medtem ko pri bencinski izvedbi lahko izberemo Getragov 6-stopenjski ročni menjalnik ali Punch 6-stopenjski avtomatski menjalnik z načini vožnje Sport ali Eco.

Odvisno od izvedbe, meri Landrtek v dolžino 5.33 metra za double cab verzijo (omogoča prevoz 2 euro palet) in 5.39 metra v verziji single cab (prevoz 3 euro palet), medtem ko je medosna razdalja za vse izvedbe enaka in znaša 3.180 mm. Širina je pri vseh izvedenkah 1,92 metra. Na voljo bo šasija s klasično ali podaljšano kabino, izvedenke Workhorse ali Multipurpose ter z številno dodatno opremo, ki bo zadovoljila potrebe poklicnih uporabnikov in družin.

Več na: peugeot.si

Fotogalerija

Peugeot Landtrek Peugeot Landtrek Peugeot Landtrek Peugeot Landtrek Peugeot Landtrek

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča