Prihaja naelektrena Opel Corsa

Matej Jurgele 08.02.2019
Prihaja naelektrena Opel Corsa

Naslednja generacija prinaša pravo revolucijo v segmentu majhnih avtomobilov: večkrat nagrajene IntelliLux LED® matrične žaromete. Na novo razvita Corsa bo prvič na voljo s prilagodljivimi povsem LED žarometi brez bleščanja, ki so ob uvedbi z aktualno Opel Astro (evropskim Avtom leta 2016) navdušili tako strokovnjake kot uporabnike. 


Matrični žarometi brez bleščanja se samodejno in stalno prilagajo prevladujočim razmeram v prometu in okolici.

Od večjih k manjšim
Po vstopu v kompaktni razred bodo matrični žarometi prvič na voljo v zelo priljubljenem segmentu B, ki predstavlja največji del avtomobilskega trga v Evropi. Tehnologija IntelliLux LED® matričnih žarometov v Opel Insignii in Astri je navdušila tako uporabnike kot strokovno javnost: v Evropi je 20 odstotkov kupcev Astre in 60 odstotkov kupcev Insignie naročilo ta inovativni sistem. Vsako leto pride na evropski trg približno 90.000 novih Oplov, opremljenih z matričnimi žarometi. 

IntelliLux LED® matrični žarometi v Opel Astri.

Matrični žarometi brez bleščanja se samodejno in stalno prilagajo prevladujočim razmeram v prometu in okolici. Nasproti vozeča vozila in vozila na istem voznem pasu preprosto ‘izrežejo’ iz osvetljenega območja. Bleščanje je zmanjšano na minimum, vozniki pa uživajo v optimalni vidljivosti – in to jim bo kmalu na voljo tudi za volanom Opel Corse nove generacije.

Naelektrena
Opel bo v prvi polovici leta 2019 začel sprejemati naročila za dva nova elektrificirana modela – za baterijsko električno različico naslednje Corse in za SUV Grandland X, ki bo na voljo kot priključni hibrid. Prav Corsa bo letos poskrbela za dodaten zagon pri Oplu. Prodajna uspešnica, ki se je svetu prvič predstavila pred 37 leti, bo tokrat prvič na voljo tudi v čisto električni različici. 


Fotogalerija

Matrični žarometi brez bleščanja se samodejno in stalno prilagajo prevladujočim razmeram v prometu in okolici. Matrični žarometi brez bleščanja se samodejno in stalno prilagajo prevladujočim razmeram v prometu in okolici. Matrični žarometi brez bleščanja se samodejno in stalno prilagajo prevladujočim razmeram v prometu in okolici.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika