Futuristični glamur in drzni minimalizem v kolekciji H&M Studio

Helena Peterlin 10.10.2022
hmstudioaw222naslovna

Ključni kosi so ustvarjeni za edinstvene pustolovščine. Čudovit anorak v barvi fuksije, plašč z dvojnim zapenjanjem in poudarjenimi rameni v barvi čokolade in električno-turkizna maksi flis jakna so klasični kosi za hladno vreme. Modna obleka iz treh delov - prevelik suknjič, široke hlače in neskončno vsestransko krojeno krilo - je sodoben odgovor na dilemo glede poslovnih oblačil. Obleka z volančki s srebrnimi bleščicami ter srajca in hlače v visokem sijaju pričarajo zvezdniški videz. Pri modnih dodatkih so bleščeči rjavi škornji do stegen v temno čokoladni barvi, rožnata oblazinjena torbica, Sci-Fi sončna očala in ogrlica z bleščečimi kristali definitivno spremenijo videz in so prava paša za oči. V skladu s H&M-ovimi trajnostnimi cilji je vsak kos iz kolekcije izdelan iz bolj trajnostno pridobljenih materialov, kot so Tencel™, recikliran poliester, reciklirana volna in reciklirana medenina.


Kolekcija H&M Studio J/Z22 bo od 13. oktobra na voljo v spletni trgovini hm.com.

“Kako se obleči za prihodnost? To je bilo vprašanje, ki si ga je za jesen zastavila ekipa H&M Studio. Razpravljali smo o navdihujočih odpravah človeštva v vesolje. Rezultat so ostre, minimalistične silhuete, ki vzbujajo samozavest zaradi drznih, pogumnih barv. Želimo, da si naši kupci upajo sanjati več,” pravi Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M. 

“Naš Moodboard je bil poln slik iz vesolja, oblikovalska ekipa pa je razmišljala, kaj bi vzela na medgalaktično potovanje. Odločili smo se za kombinacijo praktičnih kosov, pomešanih s čudovitimi izstopajočimi izdelki. Srebrn komplet v kombinaciji je moj najljubši videz, vendar bi nosila srebrne hlače s podloženo sivo majico in ogrlico s kamenčki – to je popolna alternativa obleki za zabavo,” pravi Linda Wikell, oblikovalka koncepta za H&M Studio. 


O novi kampanji za kolekcijo H&M Studio J/Z 2022 
Kampanja za kolekcijo H&M Studio J/Z 2022 je popotovanje po različnih svetovih, ki briše meje med digitalno in fizično dimenzijo. Obraza kampanje sta brat in sestra Georgia in Joel Palmer, ki živita v Londonu in delujeta po vsem svetu kot queer ustvarjalca na področju mode, glasbe in umetnosti.

H&M Studio je H&M-ova najbolj usmerjena in modno napredna ponudba. Kolekcije z omejeno izdajo, ki jih razvija notranja oblikovalska ekipa v ateljeju blagovne znamke v Stockholmu, se predstavijo dvakrat na leto.

Fotogalerija

Futuristični glamur in drzni minimalizem v kolekciji H&M Studio J/Z22. Futuristični glamur in drzni minimalizem v kolekciji H&M Studio J/Z22. Futuristični glamur in drzni minimalizem v kolekciji H&M Studio J/Z22. Futuristični glamur in drzni minimalizem v kolekciji H&M Studio J/Z22. Futuristični glamur in drzni minimalizem v kolekciji H&M Studio J/Z22. Futuristični glamur in drzni minimalizem v kolekciji H&M Studio J/Z22. Futuristični glamur in drzni minimalizem v kolekciji H&M Studio J/Z22. Futuristični glamur in drzni minimalizem v kolekciji H&M Studio J/Z22. Futuristični glamur in drzni minimalizem v kolekciji H&M Studio J/Z22. Futuristični glamur in drzni minimalizem v kolekciji H&M Studio J/Z22. Futuristični glamur in drzni minimalizem v kolekciji H&M Studio J/Z22. Futuristični glamur in drzni minimalizem v kolekciji H&M Studio J/Z22. Futuristični glamur in drzni minimalizem v kolekciji H&M Studio J/Z22. Futuristični glamur in drzni minimalizem v kolekciji H&M Studio J/Z22. Futuristični glamur in drzni minimalizem v kolekciji H&M Studio J/Z22.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika