Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium

Helena Peterlin 23.09.2022
galerija-emporium-pinko-0141

Italijanska blagovna znamka Pinko je sinonim za modo, glamur, zapeljivost in lepoto. Vedno znova poskrbi, da se vsaka izmed nas počuti mladostno, samozavestno in ženstveno. Poskrbi za izbran videz in pester nabor oblačil, ki so primerna za večerno toaleto, svež videz na delovnem mestu ali pa sproščeno druženje s prijatelji.

Nika Ambrožič Urbas in Matjaž AmbrožičAna Maria Mitič in Tanja Ribič

V družbi Tanje Ribič, Ane Marie Mitič, modne strokovnjakinje Nike Ambrožič Urbas in drugih modnih navdušenk, so nas manekenke popeljale v italijansko prestolnico mode, Milano, in nas popolnoma navdušile nad novo kolekcijo Pinko.

Ga. Jožica Brcar, direktorica Magistrat International in ga.Serenella Marzoli, direktorica Italian Trade Agency v Ljubljani

Mesec Italijanske mode poteka v Emporiumu, Galeriji Emporium in v spletni trgovini Emporium.si. v sodelovanju z Italian Trade Agency, pod okriljem Veleposlaništva Italije v Sloveniji.

Doris Šantek, direktorica Galerije Emporium

Čudovit projekt, s pomočjo katerega lahko pobližje spoznavamo popolno italijansko modo s podpisom »Made in Italy«.

Več na Emporium.si!

Fotogalerija

Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Mesec italijanske mode - Pinko zabava v Galeriji Emporium Ga. Jožica Brcar, direktorica Magistrat International, in ga. Serenella Marzoli, direktorica Italian Trade Agency v Ljubljani Ga. Jožica Brcar, direktorica Magistrat International, in Tanja Ribič Ana Maria Mitič in Tanja Ribič Doris Šantek, direktorica Galerije Emporium

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča