Modni trend 2018 - rjava je nova črna barva jeseni

Klavdija Rupar 08.11.2018
Modni trend 2018

Barva, ki je bila v zadnjem času precej slabo sprejeta, pa je letos ena izmed najbolj pomembnih barv, saj jo lahko vidimo tako na modnih brveh kot tudi v "high street" trgovinah.

Pri Fendiju so podcenjeno barvo uporabili tako za PVC plašče kot semiš krila srednje dolžine in zanimive puloverje, pri Chloe pa so uporabili prav vse odtenke rjave za krila, srajčne in boemske obleke.

Za jesenske dni in večere lahko brez težav kombiniramo rjavo kar z rjavo barvo, saj bo celoten videz izpadel elegantno.

Foto: H&M

Pozabimo na mit, da rjave ne smemo nositi skupaj s črno. V bistvu gre še za najbolj preprost način: čez črn puli oblecimo rjavo jakno ali srajco. In ne pozabimo na rebrasti žamet, material, ki je najbolje videti prav v rjavi barvi. Za vse navdušenke nad 70. leti, je to najboljša izbira.

Če pa se z rjavo barvo srečujemo prvič, je najbolje, da se izogibamo preveč boemskim in načičkanim kosom. Najboljši so kosi, ki jih brez težav dodamo v že obstoječo garderobo, kot so škornji, usnjena torba ali trenčkot v rjavi barvi.

Fotogalerija

Foto: H&MFoto: H&MFoto: H&MFoto: TopshopFoto: TopshopFoto: River IslandFoto: River IslandFoto: Massimo DuttiFoto: ZaraFoto: ZaraFoto: Zara

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča