Poletna obutev - trendi glamur ali topla eleganca?

Helena Peterlin 21.06.2022
deichmannpoletje-202211

Mestno raziskovanje dnevnega ali nočnega življenja bodo popestrile izjemno žlahtne črno-zlate kombinacije, ki z raznimi zaponkami, kristali in verižicami sporočajo tako robusten kot tudi bolj ženstveni stil. Z debelejšim podplatom, ki bo vašemu stilu v blejzerju s kratkim hlačnicam ali v dolgi poletni obleki dodal kanček odštekanosti!Pri nežnih odtenkih in barvah pa bo prevladoval moto »poletje na poti«, saj boste v udobnih korakih spoznali sproščujoče poletje, polno aktivnih dogodivščin in brezmejne elegance. Lahkotne poletne sandale Deichmann bodo z razkošnimi okrasnimi detajli prava izbira za kombinacijo s kratkimi jeans ali trendi dolgim krilom.

Za piko na i pa vaš stajling potrebuje pravi modni dodatek. Letos so v trendu mini torbice, ki s svojim minimalističnimi detajli vaš videz le nagradijo in ga ponesejo v modno celoto. Pa naj bo to torbica v nežnih odtenkih ali klasika v črnini, ki seveda ne sme manjkati v vaši edinstveni garderobi.

Naj bo vsak dan vaša osebna modna pista!

Več na deichmann.com!

Fotogalerija

Poletna obutev - trendi glamur ali topla eleganca? Poletna obutev - trendi glamur ali topla eleganca? Poletna obutev - trendi glamur ali topla eleganca? Poletna obutev - trendi glamur ali topla eleganca? Poletna obutev - trendi glamur ali topla eleganca? Poletna obutev - trendi glamur ali topla eleganca? Poletna obutev - trendi glamur ali topla eleganca? Poletna obutev - trendi glamur ali topla eleganca? Poletna obutev - trendi glamur ali topla eleganca?

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča