Kim Kardashian Skims - nova kolekcija kopalk

Klavdija Rupar 10.05.2022
skims-beachwear

Ne glede na to kaj si mislimo o Kardashian klanu, njihovih izjavah in nekaterih čudnih stvareh, ki jih lahko dnevno spremljamo na njihovih Instagram profilih, vsake toliko jim uspe narediti nekaj, za kar vsi dobro vemo, da bo razprodano v le nekaj dneh (ali celo urah).

Kim Kardashian je pred kratkim izdala novo kolekcijo kopalk pod svojo znano blagovno znamko Skims. Znamka Skims je nastala leta 2018 povsem zaradi sebičnih razlogov - Kim namreč ni našla spodnjega perila, ki bi poudarilo njene znane obline. Tako so nastale kosi za različne postave in oblike.

Vsekakor lahko rečemo, da najbolj znana članica družine, dobro ve kaj lansirati na modno tržišče. Modnemu trgu namreč primanjkuje kopalk, ki so cenovno ugodne, primerne za vse postave in niso prekrite z volančki ali tropskimi vzorci.

Na voljo so v raznovrstnih barvnih odtenkih, celo v sivi, in zimzelenih barvah, kot tudi različni modeli, vse od klasičnih enodelnih kosov, tangic do bodija.

Modna kolekcija kopalk Skims je sestavljena iz 19 kosov in je namenjena prav vsem ženskam, ne glede na barvo kože, obliko telesa ali preferenco kopalk. Izbirate lahko med sedmimi barvami, vse od klasičnih nevtralnih kosov, do kobaltove in češnjeve barve. Vsak kos je namenjen posamezno, zato ji lahko kombinirate med seboj. 

 

Fotogalerija

Foto: skim.com Foto: skim.com Foto: skim.com Foto: skim.com Foto: skim.com Foto: skim.com Foto: skim.com Foto: skim.com

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika