Kapsulna kolekcija DesigualXStellaJean

Helena Peterlin 05.05.2022
desigual-x-stella-jean-ss22-2

Stella Jean je ena najzanimivejših mladih italijanskih modnih oblikovalk. Njen vzpon v svet italijanske mode je bil meteorski. V zadnjih desetih letih med svoje dosežke šteje zmago na natečaju italijanskega Vogue Who’s On Next, kot varovanka Giorgia Armanija je sodelovala na milanskem sejmu mode in oblikovala za slovitega kralja rdečih podplatov Christiana Louboutina. Njene kreacije rade nosijo zvezdnice kot so Beyonce, Rihanna in Zendaya


Kampanjo DesigualXStellaJean je posnel znani modni fotograf Daniel Jackson. V kapsulni kolekciji DesigualXStellaJean je viden navdih Haitija, saj je oblikovalka po materini strani haitskega porekla. V kolekciji prevladujejo afriški vzorci, kroji pa ustvarjajo sofisticiran modni videz. Poleg navdiha Haitija je v kolekciji izražena tudi ljubezen do Rima, mesta, v katerem živi in ustvarja.

Desigual je mednarodna modna blagovna znamka, ustanovljena leta 1984 v Barceloni. Ponuja žensko, moško, otroško in športno kolekcijo ter kolekcijo čevljev in modnih dodatkov. Blagovna znamka Desigual je na voljo v trgovinah Desigual Citypark, Emporium, Galerija Emporium, Planet Tuš Koper ter v spletni trgovini desigual.com.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika