Samsung Galaxy A71 in Galaxy A51- štiri kamere in zmogljiva baterija

CITYLIFE 18.01.2020
Foto: Samsung

Samsung Galaxy A71 in Galaxy A51 se lahko pohvalita z zmogljivo baterijo, pametnejšo kamero in brezkončnim-O zaslon. 

Napredne izkušnje s kamero

Galaxy A71 in Galaxy A51 bosta s štirimi kamerami zajela tiste trenutke v življenju, ki so nam najbolj pomembni. Galaxy A71 in Galaxy A51, z glavno, ultra široko, makro in globinsko kamero, omogočata, da posnamemo osupljive posnetke z vsemi podrobnostmi.

Galaxy A71 ima glavno kamero s 64 milijoni slikovnih pik, Galaxy A51 pa vključuje glavno kamero z 48 milijoni slikovnih pik. Ultra široka kamera omogoča 123-stopinjsko vidno polje, s čimer lahko na posnetkih zajamemo skoraj vse, kar vidijo naše oči, makro kamera pa omogoča fokus na podrobnostih izbranega predmeta. Z globinsko kamero in Sprotnim ostrenjem pa lahko zameglimo ozadje ter prilagodimo globino polja za čudovite umetniške posnetke.

Samsung Galaxy A51.

Snemanje visoko kakovostnih videoposnetkov

Super stabilnost odstranjuje tresenje, ne glede na to, ali snemamo premikajoče se stvari, ali se premikamo samo. Tudi, ko hodimo ali tečemo za svojimi hišnimi ljubljenčki, Super stabilnost omogoča zajetje vsakega trenutka.

Izjemna vizualna izkušnja

Tako Galaxy A71 kot tudi Galaxy A51 nudita Super AMOLED brezkončni-O zaslon od roba do roba. Nova pametna telefona, z zaslonoma velikosti 17,02 centimetra in 16,51 centimetra, nudita izjemno uporabniško izkušnjo.

Samsung Galaxy A71.

Ostanimo povezani dlje časa

Galaxy A71 in Galaxy A51 imata 4.500 mAh in 4.000 mAh bateriji, ki nam bosta omogočili uporabo pametnega telefona čez cel dan. Z zmogljivostmi hitrega polnjenja s 25 in 15 W se pametna telefona hitro polnita in sta skoraj takoj pripravljena za ponovno uporabo. Oba pametna telefona vključujeta številne napredne funkcije, vključno s Samsung Knox varnostno platformo. 

Več na: samsung.com

Fotogalerija

Samsung Galaxy A71 Samsung Galaxy A71. Samsung Galaxy A71. Samsung Galaxy A51. Samsung Galaxy A51 Samsung Galaxy A51

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika