Samsung praznuje 50. rojstni dan

CITYLIFE 24.09.2019
Samsung

Leto 2019 je obudilo tudi ostale pomembne mejnike zadnjega desetletja, med katerimi je potrebno izpostaviti obeležitev občudovanih 50 let neverjetnih inovacij družbe Samsung Electronics

A, vrnimo se v leto 1969, ko je Samsung predstavil svoj prvi črno-bel televizor in svoje izdelke predstavil tudi izven meja Koreje. In Samsung je danes eno vodilnih in največjih tehnoloških inovatorjev na svetu. S sloganom "Navdihni svet, ustvari prihodnost", ki je del 2020 vizije, je Samsung navdušil vse ljubitelje tehnologije, ki so spraševali, kaj vse lahko pričakujejo v prihodnosti. 

Samsung je leta 1969 predstavil svoj prvi črno-bel televizor.

Samsung je napovedal, da bodo vlagali v zagonska podjetja, ki se osredotočajo na "globoko tehnologijo" - umetno inteligenco, internet stvari, razširjeno in virtualno resničnost ter tehnologijo veriženja blokov. Seveda to ni naključje, saj želi družba vse te tehnologije še naprej vključevati v prihodnje izdelke.

Poleg inovacij in tehnologije je bila skrb za uporabnike po vsem svetu in njihove potrebe že od samega začetka jedro misije ter vizije družbe Samsung. Prav zato se je Samsung odločil, da bo to pomembno obletnico v Sloveniji praznoval tako, da bo podaril svojo vrhunsko tehnologijo in izdelke tistim, ki jih najbolj potrebujejo ter jim tako olajšali življenje številnim.

Poleg aktivnosti na področju družbene odgovornosti, se je Samsung odločil, da bo to pomembno obletnico obeležil s prvovrstnimi uporabniškimi izkušnjami in svoje uporabnike razveselil z vrhunskimi promocijami

Zahvaljujoč prvi promociji, bo vsak, ki bo med 20. septembrom in 10. novembrom 2019 kupil Samsung gospodinjski aparat (pralni in sušilni stroji, hladilniki in vgradni aparati), prejel 25-odstotni popust. Za več informacij o promociji obiščite samsung.si.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča